http://us.creative.com/products/prod...Specifications
Su uz na Slovensku. Co vy na to?
Stoja tolko ako Z-680
Printable View
http://us.creative.com/products/prod...Specifications
Su uz na Slovensku. Co vy na to?
Stoja tolko ako Z-680
pridany 2 repraky + do kazdyho vejskac ?, sub vypada ze je stejnej jako u MW (ikdyz pisou 200W), ale zase rozumna cena, jenom me odrazuje ze se v tom vrtali ty umelci z creative :( preci jen Original Cambridge je jistota :), nedavno sem koupil MW250D a hrajou vcelku slusne, velkej rozdil tam asi nebude....Citace:
Původně odeslal Walker77
blbosti jako 40Khz si muzou strcit nekam... :roll:
bude i v CC http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...25620&level=99
Vypadaji docela slusne. Taky jsem nad nima premyslel a hodne. Docela by se mi hodily k me ZK Audigy 2 ZS. Nakonec jsem ale musel (z financnich duvodu) sahnout po Creative Inspire 7.1 T7700. Rikal jsem si, ze bych je ve svem "kamrliku" stejne naplno nevyuzil.
Hraju famozne ... ;-)
Mal som problem po zapojeni, na lavom prednom repraku mi nehral vyskac. :-( Tak som reprak vymenil za lavy stredny, potom hrali oba O.K. Divne.
Inak v porovnani s Z-680 mam zo zvuku lepsi pocit, tie vyskace robia svoje ;-) A hlavne mi nerezonuje subwoofer, pri Z-680 mi rezonoval pri troch roznych kusoch.
Ale vzhladom na pokrocilu nocnu hodinu som to testoval iba na prijatelnej hlasitosti.
Zatial spokojnost, akurat, ze je okolo toho sstrasne vela kablov, a este to caka na Audigy ZS OEM ;-)
Mužeš nám sdělit s jakými repro je srovnáváš, oproti kterým hrají famózně ? nebo nemají na světě konkurenci :D ?Citace:
Původně odeslal Walker77
Neporovnavam ich so ziadnymi reprakmi, to bol iba moj pocit ;-)
Pred Gigaworksami som mal nejaky cas Logitechy Z-680.
me by docela zajimalo srovnani s Megaworksama ???Citace:
Původně odeslal Walker77
V praci sme mali Megaworks 250D, ale sme ich odpalili ;-) Hrali dve hodiny na plny vykon, a potom odisli do vecnych lovist.
Jo stejnej problem melo dost lidi s MW 5.1 a myslim ze v blede modrym budou i ty GW, dyt maj este vo par repro navic. Schvalne je zkus na 2 hodiny vohulit a pak dej vedet ;DCitace:
Původně odeslal Walker77
Me ty 250D jedou zatim v poho jedu 3/4 vykonu prez hodinu a nic, ale kdo vi ?
Ked vyhulim GW S750 na dve hodiny na plny vykon, tak sa obavam, ze do hodiny by som bol odpaleny ja. Susedmi ;-)
Zatial mam z tych reprakov taky divny pocit, ze na to udavanom rozsahu 25 Hz - 40 kHz predsa len nieco bude. ;-)
tak to vohul az nebudou sousedi doma, ja to chci vedet >:}Citace:
Původně odeslal Walker77
Co chces vediet, ci vydrzia dve hodiny na plne gule ?
Inak neviem presne ako su konstruovane repraky, ci aj v tych satelitoch je vyhybka alebo nieco take, ale ked si dam satelit k uchu, tak to seriozne pocut, ze ten vyskac prenasa seriozne vysky. ;-)
Najlepsie je to pocut na sume, ak ho vyhulim ;-)
Inak z mojich vyjadreni ste asi pochopili, ze niesom ziadny audiofil, takze su to len take dojmy amatera.
jj >:}Citace:
Původně odeslal Walker77
No, tam, kde som ich kupoval by ich este mali mat skladom. Ale niesom si isty, ci sa mi ich chce nosit na reklamaciu. Je to skoro 30 kg, a ta krabica je dost blbo navrhnuta s ohladom na prenasanie.
Dalej sa obavam toho, ze by sa pri plnom vykone mohlo poskodit vnutorne vybavenie bytu(okna, sklenene vyplne, ...), a najma moje vnutorne vybavenie ;-) Ked ohluchnem, tak mi bude naprd THX certifikat.
Predsa len je to 700 W RMS pri 0,1% THD.
Ste normalny ludia ??? tych 700 W RMS povazujete za realny udaj heeej ?????????????????????? :lol: :lol: :lol:
To nie to ej len PMPO real to mas 300W SUB a 75W Satelity ak sa nemylim na stranke Creativu je to napisane sak len ked tie 2.1 das na 4/5 tak to neunesies dlhsie pocuvat, to je nenormalny vykon.Citace:
Původně odeslal Deezel
No jasny, tahle sestava je vhodna i k ozvucovani koncertnich salu.Citace:
Původně odeslal Deezel
To bylo myšleno VÁŽNĚ?Doufám že ne....Citace:
Původně odeslal kubáč
PMPO - zadej do seznamu a hned ti vyjede tolik sestav, co maji vic jak nekolik tisic "wattu" do 3000,-Citace:
Původně odeslal ManDark
Tohle maximalni vykon RMS - asi ne staly, a peak...
Ja mam doma 400RMS-Peak a neda se u toho vydrzet ani kdyz je na 1/4..
Jen tak pro pořádek, to co Creative uvádí je max krátodobej výkon cca 1-2 sec. (a ještě kdo ví při jakym zkreslení THD)Nicmeně normální sinus / šumový( dlouhodobý víc jak 1 min.) bude u satelitů tak 30W, sub max 70W víc to rozhodně nemá, mám klasický sloupovky 2x20cm bas+ stredak+tweeter a ty maj 100W šumovej výkon 240 W dynamickej. Proboha nenechte se oblbovat kecama ne-creativní firmy!! Taky můžu srovnávat, viz podpis.
Souhlasim,700W bych nechtěl živit :mweheh:Citace:
Původně odeslal ros
No ja sa nehadam ze co a ako ale hrato brutalne v pohode by si s tym ozvucil taku vacsiu obyvacku alebo aj nieco vacsie.Citace:
Původně odeslal ros
Co to mas vzadu toto ""Megaworks 250D (Front)+FPS 2000 (Back)""
no je to takovej hybrid, vzadu mam 2x2 satelity (+ slabsi subik) z Cambridge FPS 4.1 slabsi vykon ale bezne uplne v pohode staci na dokresleni prostoru.. nechtelo se mi ty FPS2000 prodavat kdyz sem za ne dal 5000,- :( dneska uz bych je neudal ani za 1000,- to jekseft zvanej creative :evil:
Ten sub z Megaworks je docela schopnej, neztrati se ani u moji kino sestavy ;-), ale preci jen pri vyssich hlasitostech uz je chlapec zadejchanej
NO tak som si to pozrel a vyzeraju zaujimavo nieco podobne mal kamos ale asi nie FPS 2000 ale DTT2200-ky no ale to malo obrovsky subwofer daco neskutocne
Akurat to pozeram, a potom to islo tak dalej tie predal dalsiu generaciu co prisla kupil no presie celou skoro generaciou reprakov.
No přesně a to je cela politika firma Creative, přesvědčit že aktualni model je the best prodat toho co nejvic a když už neni zajem stahnout a nahodit o neco lepší model... a vážení zákazníci prodejte ten starší a kupte novej... takhle to dělaj i se zvukovejma kartama Live, Audigy, Audigy2, 4, 10..haha , a jeste k tomu podvody typu Audigy 2 Value 1300,- , která ani nemá ten slavnej Audigy procesr, ale jonom Live