http://www.tweaker.de/hardware/tests...018/seite1.htm
Oplati sa za 2400,- SK ???
Printable View
http://www.tweaker.de/hardware/tests...018/seite1.htm
Oplati sa za 2400,- SK ???
Nevim, jestli je to vyhodna cena, ale ten case je kazdopadne nadhernej - sam bych ho bral, mit prachy :wink:
no tu na fore ho ma viacero ludi a je IMHO velmi pekny ;)
MadCap
...jj je fajn /napr. honzAK ho ma/, v Libre je teraz za 2600,- Sk bez DPH :? black aj silver
moje rec, bombovej a poradnej kus kejsu...proste super bedna mam cernou s plexi bocnici a flexo modem ;D
Mne sa paci :wink:
ten honzAKuv je fakt stylovej....parada
Nekdo zas objevil CaseTek CK-1018 :smoke:
Nevíte kde se dá sehnat v CZ a za kolik?
No cenovo je natom asi tak Chieftec takze bud alebo .. obidve su fakt pohodove bedne ale u mna by bola priorota Chieftec :)
Byl jsem se na nej prek koupi z DE kouknout v TNTRADE, hups, kdyz jsem tam byl tak asi 4.600 bez DPH. Jako malo predrazeny. A ta zenska mi k tomu chtela vnutit super-ultra-mega-silent zdroj od Zalmanu tusim za 5.000 + DPH ;D ;DCitace:
Původně odeslal kecinzer
Uvazujem taktiez o tomto case, len by som potreboval poradit vo veci okolo hluku ventilatorov. Do tej bedne sa ich zmesti 7, takze ked to osadim a necham ich na 12V tak to bude hlucne. Nechcem to riesit cez nejake diody a babrat sa stym. A nie je naskodu mat plynulu regulaciu. Rozmyslal som o nejakom regulatore otacok do 5.25 pozicie ale co som videl tak vacsina ma tak 3 az 4 regulacne vetvy. Su aj nejake co ureguluju viac?, alebo nevadi tym regulatorom viacero ventilov na jednej vetve kedze ich tam bude viac? Pripadne nemate nejake odporucania aky regulator by sa na toto hodil. Dik.
je to seper case, mam ho doma a nema chybu.
Nic nemusis sroubovat, das do nej 7 fanu + zdrojfan ..
NADHERA
PS: Stal me 2700.- bez zdroje
podla mna neni az taky moc pekny su aj krajsie ano napr Avance thunder s oknom a blue katodov -) a aj lacnejsieCitace:
Původně odeslal Jimm
Ver nebo ne, je pekny. Jde samozrejme o vkus, ale myslim ze je to pekna skrinka!Citace:
Původně odeslal Radox
tak nevim co na nem vidite :lol: