Cus lidi
Mam moznost upgradovat z Polomia 2000+ na Barton 2500+. Jde mi o to, zda to ma cenu.
1. Vykon - zvedne se vykon o vice nebo mene nez 25%
2. Co teplo - budu muset vic chladit????
Dik
Printable View
Cus lidi
Mam moznost upgradovat z Polomia 2000+ na Barton 2500+. Jde mi o to, zda to ma cenu.
1. Vykon - zvedne se vykon o vice nebo mene nez 25%
2. Co teplo - budu muset vic chladit????
Dik
no topi min nez palomino, ale i tak budes na nej potrebovat certifikovanej chladic, takze byt tebou koupil bych ho ve verzi box ten ho zvladne pri tichu uchladit bez problemu a ma i medenej stred. Ba i uchladi v pohode bartona 2500+ @ 3200+
Vykon se zvedne celkem o dost ale urcite ne o tech 25%...
mno ja bych vykonovej narust typoval na takovych 10-20 procent , chladit asi budes muset lip ale tady je vyhoda v tom ze barton2500+ jde velice dobre taktit (3200+) a to uz za to stoji ne... :-)
jeste dva dotazy
1. O kolik vyssi spotrebu a tedy i naroky na vykonejsi zdroj to ma oproti tomu plomiu 2000?
2. Ten box chladic?? SLysel jsem ze jsou huste hlucny. Nebo ne? A ma to automaticky regulovatelny otacky?
Dik
na nakym slusnym (enermax, nebo fortron) 300-350watt zdrojem to fpoho utahnes
a co se tyce hlucnosti tak to se tykalo starsich verzi boxovanejch amd cpu , ted mam box 2500+ doma a je tam CM takova hlinikova cihla co ma dole prisroubovanou medenou desticku a 6cm :-( vetrak (docela hluci ale neni to zadny letadlo (tusim ma 32db)
este se zkus zeptat DAWE ten toho o amd vi asi nejvic (nejvic jich zkousel)
Box nekupovať väčšinou zamknuté. Kamarat kupil teraz z agemu a je lock. takže v testoch má menší výkon ako 2400 xp takže porozmýšlaj.
chtelo by to vedet jakej je to vyrobni tyden ( od 38 . jsou vsechny zamcene... :evil: )
snad od 39. ne? ???Citace:
Původně odeslal WAR-TIN
jj mas pravdu od 39. tydne ,sorry za mylnou informaci :oops:Citace:
Původně odeslal Beleg