-
Outlook XP
Kamarád používá Outlook XP cz a minulý týden si přeinstaloval systém z W2k na WinXP.
Pak přesunul soubor osobních složek do nového systému a došlo k výraznému zpomalení práce s doručenou a odeslanou poštou. Počítač na chvíli zamrzne a načtení mailu například v pod okně náhledu trvá neuvěřitelnou dobu.
Neví někdo co s tím? :| :?:
Odinstalace antivirového sw a novell klienta nepomohla. Kromě Nokia data suite už na pc neběží prakticky nic.
Díky za pomoc
-
Příště ať ty složky raději importuje ... a vždy jsem to měl bez problémů ...
-
A nie je to kvoli Messengeru? Sice mne to presne takto blbo iba pri spustani Outlooku, ale cert vie.. :)
Inak niekedy som aj ja pri novej instalacii systemu len surovo skopiroval ten subor s mailami.. a fungovalo vsetko bez problemov.
-
mě to fungovalo jen někdy s tvrdym zkopírováním ... import mi šel vždy. Takže než přeinstaluji widle, archivuju složky a pak je tam naimportuju ... ;D
-
vsak neni nutne exportovat ( aspom myslim ) protoze se to uklada stale ve stejnem formatu. staci dat ty data nekam do adresare ( ten soubor tusim *.pst ) a naimportovat ho.
-
Mam 2 dotazy.
1) V praci pouzivame M$ Outlook XP a chtel bych si pres POP ze seznam.cz stahovat sve emaily, ale nechci, aby se michali s firemni postou, rad bych, aby se ukladali do jineho datoveho souboru, ktery bych si mohl zalohovat a byl by na firemni poste nezavisly. Lze to tak nastavit?
2) Obcas si pripojuju v praci svuj mobilni gprs internet a stahuju naky svoje veci, abych nebrzil kolegy.
V programech, jako je browser, icq, ... dokazu nastavit, aby se komunikovali pres firemni server, ale nedokazal sem presvedcit M$ Outlook, aby stahoval mejly pres server a ne pres gprs.
Co mam delat, aby je tahal pres server? Jeste dulezity detail, postovni server neni u nas, kdyby byl na nasem serveru, neni problem, outlook by sosal mejly z 192.168.1.1 a bylo by to ok, ale ten postovni server je kdesi na internetu, napr. by to mohl byt seznam.cz.