Jak se muzu zbavit toho pasivniho chladice na atine?
Printable View
Jak se muzu zbavit toho pasivniho chladice na atine?
Pouzivaj hladanie :roll:
http://www.rage3d.com/radeon/cooling/
Jj, presne tento zpusob jsem pouzil pred 14ti dny i ja. Nebyl jsem si sice jist, co odskoci - zda jen pasiv, nebo s sebou vezme i jadro, ale vse dopadlo ok. Jen pro doplneni: Nemohl jsem doma najit nic na vycisteni te zvykacky pod puvosnim pasivem - redidlo bylo stare a jine horlaviny nepomahaly, tak jsem segre zabavil odlakovac na nehty a bylo to..... :idea: ;D
Jo presne, odlakovac pusobi spolehlive
a nahodou by nekdo nevedel jak odstranit ten ochranej ramecek , co je na r9500 po odstraneni toho original vetraku ? ... myslim rozumne odstranit :)
Odlakovac = aceton...Citace:
Původně odeslal Jester
To vycisti vsetko ;)
... len treba davat bacha, lebo lepta niektore plasty ;D
necim zapac,povoli :-) (vlastni zkusenost)Citace:
Původně odeslal 3ngelchen
Presne tak. Musel jsem hodne lidi presvedcovat (Wolferina nevyjimaje) ze ten ramecek jde dolu lehce... Nekteri (vcetne Spajdra) meli soky i z toho ze jim konektor vetraku sel dolu i s patici. Fakt traga ;D Zkratka nekdy to chce tvrdsi ruku a vice odvahy... Ale vseho s mirou !Citace:
Původně odeslal Wolferine
A nejakej sikovnej nastroj ci redidlo ? Me se sroubovak neosvedcil , dokonce ani ziletka pod to nesla :lol: ta hneda pasta kera to drzi je jak certovo .ovno , akorat ze pevnejsi ;D
teda nejak si nemuzu vzpomenout ze bys mi neco rikal o ramecku a v logu z icq sem to taky nenasel....Citace:
Původně odeslal Dawe
jinak ja na to pouzil takovy ten lamaci nozik
OT: Na 95% ses me na to ptal uz pri koupi... Jako kazdej druhej. Kazdymu tam proste vadi. ;D Ale uz to nebudeme resit... :wink:Citace:
Původně odeslal Wolferine