Mate nekdo z vas ovladace pro nForce2 pro Win2k3??? Hlavne pro zvukovku. Jdou pod tim gamesky???
Printable View
Mate nekdo z vas ovladace pro nForce2 pro Win2k3??? Hlavne pro zvukovku. Jdou pod tim gamesky???
Vopravdu nikdo nevite???
gamesy jedou, co ti funguje hra pod xp tak pojede i tady -- jenom si musis zapnout hardwarovou akceleraci grafiky a zvuku -- je default OFFCitace:
Původně odeslal Dj Google
OK, kde se to zapina??? Nevis kde bych nasel ty ovladace??
No moc neporadím, ale rozchodil som pod 2003S celú moju zostavu vrátane všetkých ovládačov. Len som si už nie istý či som neinštaloval verzie pre w2000. Už sa mi to pletie, lebo pred týždňom som zabil celý deň oživovaním hw pod Longhornom 4051. Po neskutočnej gymnastike som končil na nefunkčnom pripojení na net. Neskôr som našiel na nete riešenie.
budu to psat cesky protoze ty servry uz nemam nainstalovany :wink:Citace:
grafika - kliknes pravim na plose, nasteveni, upresnit,zalozka poradce pri potizich (troubleshooting ?) a tam uz to uvidis
zvuk - v menu start dej RUN a pis DXDIAG [enter] a na zalozce sound to najdes...
jj, ale me to vubec nechce ty ovladace nainstalovat.
me jedou vsechny ovladače v pohode (az na mys). Ty mas GeForce ? (mas moc malinkaty pismena v popisu) s radeonem nemam problem ;D
Me jdou ovladace na grafiku v pohode, ale zvuk ne. Pritom to ve spravci pise ze tam je nVidia Audio Codec Interface jako ovladac zvuku videa a her, ale v OTHER DEVICES tam mam multimedia controler a proste k tomu nerozpozna ovladace. A kvuli tomu to nejde. Vubec nevim, co s tim. Docela me to sejri.
No tak to v other devices vyhoď a daj pridať hw a natlač mu manuálne ovládače k tej zvukovke. Ak si to teda už neskúšal. Ja som presne toto musel absolvovať pri Longhorne a Audigy2. Ovládače sa odmietli inštalovať, tak som urobil to čo som tu popísal(až tak to konečne identifikovalo audigy) a potom sa mi už podarilo spustiť normálnu inštaláciu celého balíka Audigy2. Neviem či to pomôže aj v tvojom prípade ale skúsiť môžeš.Citace:
edit: práve som dočítal ten mouse thread takže asi nepomože.
Zkoušel jsi instalaci ovladače přes web/windows update ???Citace:
nejak mne nejde instalnout antivirus...konretne norton...pise to ze to nejde na Server naistalovat....netusite?
thx
p.s. jinak gamesy,grafika,zvuk...vsechno np..
Windows Update jsem pouzil, ale nevim jestli na ovladace. Jak se to dela???
Uz to jde. Pohoda.
Některé WS aplikace nejdou nainstalovat na server, některé SRV aplikace nejdou nainstalovat na WS. Tak to prostě je, s tím se nedá nic udělat :!:Citace:
Původně odeslal AraFat
k thx
tak jedinne avast server edition....avg taky de (nemusim:-p)....a norton antivirus corporate by mel jit...ale mrska se cuka ohledne prav i pri prihlaseni na administratora...