Ahoj, jaky by jste mi doporucili programek, co umi zkopirovat vybranou oblast dat bit za bitem a nekouka pritom na poskozeny mista s daty ke zkopirovani..., treba film z jiz dost poskozenyho CD ??? ??? ???
Za radu predem diiik ;D
Printable View
Ahoj, jaky by jste mi doporucili programek, co umi zkopirovat vybranou oblast dat bit za bitem a nekouka pritom na poskozeny mista s daty ke zkopirovani..., treba film z jiz dost poskozenyho CD ??? ??? ???
Za radu predem diiik ;D
Napr IsoBuster robi image z cdcka a ked narazi na chybu spyta sa ze ci skoncit alebo nahradit chybne bity nulovymi. Image potom mountnes pomocou napr. Deamontools ...
Ja som tak skopcil chybne play cd z GTA Vice city, ked bolo v mechanike hra sa zasekla lebo sa mechanika snazila citat poskodene data. Po grabbnuti image sa zistilo ze su chyby v mp3kach napr policajnych hlasenie, tie boli nahradene 0mi a z toho imagu to slo, len tie konkretne mp3 mali tiche miesta ...
pri filme ti to spravi to ze na chybnych miestach moze byt obraz 'rozsypany' alebo sa to tam bude zasekavat
A co nieco ma floppy?
Archiv si uz potom na c-cku snad nejako opravim
...a kdyz nepotrebuji cely image CD, to by mel umet i DriveImage, ze..., ale spis jen jednotlivy soubory, tak jen na to je ten IsoBuster lepsi?Citace:
Původně odeslal puki