Zdárek
Mam jeden dotaz. Shanim nekoho kdo ma grafiku Leadtek WinFast A350 ultra. Nebo nekoho kdo mi poradi jestli se da dobre taktovat a celkove neco mi rict o teto grafice a vymenit informace. :evil:
Printable View
Zdárek
Mam jeden dotaz. Shanim nekoho kdo ma grafiku Leadtek WinFast A350 ultra. Nebo nekoho kdo mi poradi jestli se da dobre taktovat a celkove neco mi rict o teto grafice a vymenit informace. :evil:
leadtek je nejlepsi na takteni.....
To bych se hadal :wink: Kamos ma LEADTEK Ti4400 a nejede mu ani ubohych 300/600 :lol:Citace:
Původně odeslal CODY_2
to je průměrnej výsledek,navíc zálěží na kusu a u new karet je to zas jinakCitace:
Původně odeslal Jerrys
Zatím, jsem to nijak moc netestoval (mám ji dva dny), ale bez chyb v obraze: 460/890MHz.Citace:
Původně odeslal Maki
mno, ja s leadtekem ti 4400 jedu 300/700Citace:
Původně odeslal Jerrys
je to rukama, nebo spis kus od kusu ;-)
ale leadtek je nej na OC ;-)
noflame
Vubeec ten chladic je tam prej uplne na nic :arrow: kartu prej spis ohriva nez chladi :!: :roll: A jadro ti uz jako vic nejelo? To je teda OC :roll:Citace:
Původně odeslal Grizzzzly
Se podivej na Spykerovu Prolinku!- takhle ma vypadat pretoceny jadro :wink:
no flame ;D
ted jsem pročítal nějaký recenze na netu na Leadtek WinFast A350 ultra a prej je na taktění gut. Chladič je řešenej celkem nezvykle,ale je velmi učinej.Chladí asi nejlépe ze všech FX9950,ale dan za nízkou teplotu je hluk...takže asi ne pro každého :) Nicméně všecko se dá přebastlit...
Tak pozor, ten hluk není hluk. Na 5900 je podle mých uší velmi tichá.Citace:
Původně odeslal Over
ve 2D asi ano,pokud se nepřepne na max. otáčky ve 3DCitace:
Původně odeslal Cormack
Hrome, pak se mi ještě do 3D módu nezapla a to jsem v sobotu hrál 2 hodiny Call of Duty. Zajímavé. Během hry byla teplota čipu 68-72°C a v driverech je nastavena kritická teplota 100°C. Bože, asi se mi ji nepodaří překročit, safra, s takovou tu hlučnost asi neposoudím.Citace:
Původně odeslal Over
vy se stim moc parate mam- ji 1 den a zatim jedu -530/930 no problemo
-550/950 uz byly videt chybky v obraze v 3d testech
-hlucnost je v pohode
-ten chladic je fakt super obrovska plocha na salani tepla z obou stran
-staci na ni foukat jeste pridavnym big vetrakem ... vodnika tedy delat nebudu nebot pridavny fan poslouzil dobre
->du si dat Call of Duty :)
ps. jediny problem byl s velikosti karty - nesla zasunout protoze se oprela o kabel k HDD co vede z RAIDU, coz jsem vyresil odstranenim horni zaklapavaci casti z IDE konektoru