Potreboval bych nejaky OS ktery by si vystacil s 40MB diskem ( muze byt i free ;D a neco vic nez jen spousteci disketu :? )
Nasel jsem nejake DOSy ( Caldera,DrDOS ) ale nevim jestli na tom pojedou MS DOS aplikace
Printable View
Potreboval bych nejaky OS ktery by si vystacil s 40MB diskem ( muze byt i free ;D a neco vic nez jen spousteci disketu :? )
Nasel jsem nejake DOSy ( Caldera,DrDOS ) ale nevim jestli na tom pojedou MS DOS aplikace
Mozes si tam dat DOS a Windows 3.x.
Osobne som skusal FreeDOS a mam s nim velmi zle skusenosti. Stale s tym boli nejake problemy...
O tom em uvazoval ale kde je sehnat :? Myslis ze by mi Mrkvosoft prodal licence na tyhle vykopavky za nejakou symbolickou cenu ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
Mam tady ten DrDOS ale ten nejak nemuzu dostat z tech image souboru na diskety ( WIN XP ) ty image maji priponu *.144
No, ta Caldera se zdá, že funguje docela dobře, ještě jsem měl dobrý zkušenosti s IBM DOSem, ale MS bude určitě nejlepší...
Po bazarech, nebo na inzerát se určitě instalačky DOSu koupit dají, když to dáš jako poptávku do bazaru, tak to určitě někdo mít bude :!:
(a podívám se, jestli to nebudu já ;D Určitě orig. instalaček MS DOSu mám někde spoustu - od nějakýho 2.X do 6.2X, jenom nevím přesně kde :oops: )
To by bylo fajn :-)Citace:
Původně odeslal jan555
Niekde v robote som videl celu, nikdy nerozbalenu skatulu MS-DOSu 5.0 ;D Vystavil som to na policku - pekne to tam vyzera ;D
:lol:Citace:
Původně odeslal Rainbow
jeste me tak napada jaky je vubec nezi temi Dosy rozdil ??? ( myslim MS DOS v5.0 vs MS DOS v6.0 atd. )
5.0 je prvy pouzitelny, 6.0 ma oproti nemu kopu zlepseni (sprava pamate, defrag, scandisk). Posledny (a najlepsi) je 6.22. Toho som v robote tiez videl niekolko, ale len OEM - bez skatule ;D
a čo tak DOS 7.00, resp 7.10 ???
7 je dos z Win95 ale v cem se lisi nevim.....Citace:
Původně odeslal Wizzard
a 7.10 je z Win98, určite má nejaké výhody oproti 6.22 :!:
Ale to je jen cisty system bez ruznych serepeticek s tim ze tam je plno blbosti tykajicich se WinuCitace:
Původně odeslal Wizzard
treba jsem dal z bootovacky formatovat disk s parametrem /s a on si tam nakopcil command.com pricemz pri kazdem spusteni se tam na chvili obevi Win bootscreen
Uz sem tam hodil DOS 6.22 :-) a na widle sem se vykaslal ( nevesel by se mi tam Tycoon ;D )