Ahojky mam dotaz, zkousel jsem pretaktovat P3 viz subj. Poc nabehl, ale kdyz meli nabyhat windows NT tak hodily chybu..=> Procik je nestabilni. Mate neakej napad jak zlepsit stabilitu? Je to este slot 1 CPU na I440BX od solteku.
Diky za napady 8-)
Printable View
Ahojky mam dotaz, zkousel jsem pretaktovat P3 viz subj. Poc nabehl, ale kdyz meli nabyhat windows NT tak hodily chybu..=> Procik je nestabilni. Mate neakej napad jak zlepsit stabilitu? Je to este slot 1 CPU na I440BX od solteku.
Diky za napady 8-)
zvysit voltaz a chlazeni, ale tohle mi pro katmai prijde dost...
Myslis frekvenci?
jo frekvenci...Citace:
Původně odeslal Polo
oni sice na defaultu pekli uz celkem dost....ale zkus zvysit tu voltaz
Mno tenhle se chladi docela ok, bezi mi tu furt a ten chladic neni neak zvlast horkej... O kolik tak zvysit voltaz?
no muzes zkouset az do 2,3...ale nejspis to pujde maximalne na neco kolem 4.5x124
mel jsem jednu dobu stejnej procak a nedostal jsem se taky vejs (i se zvysenym napetim) proste 560MHz a vic nic. tech 560 das skoro na kazdym.600MHz uz ale na malokerym. rozhodne vic nez 2,3V bych nedoporucoval (z moznejch nastaveni je nej 2,2V)
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=31960
Měl jsem P3 450@600MHz a hrozně mi chybí.... běhala 2 roky na 600MHz, teďka je v nějaký firmě a ještě funguje, ale na 450MHz. Chlazení bylo originál box. to řerný pouzdro s nápisem Pentium III , ale byl to asi good kousek, kámoš měl to stejný, akorát měl jinou desku GIGABYTE s i440BX a dostal se max na 112fsb.