Kde prestne zalievaju do skla predmeti ako je graficka karta , HDD alebo ine komponenti. Vydel som to uz dakde na nete a chcel by som aj ja ;D
Printable View
Kde prestne zalievaju do skla predmeti ako je graficka karta , HDD alebo ine komponenti. Vydel som to uz dakde na nete a chcel by som aj ja ;D
Do skla asi nikde protoze pochybuju ze by komponent vydrzel teplotu roztavenyho skla ;D
Spi to bylo zality do takovy ty pryskyrice ted nevim jak se to menuje ale zalejvaj se do toho brouci atd ;D
Nemyslel som ciste sklo ale take do coho davaju brouky.
Vyzeralo by to COOl no nie :-D
jj .. zality brouci rulezzzzCitace:
Původně odeslal DeeKay
a to chces jako do vytrinky nebo co ?// .. spis k cemu to mas louzit ?Citace:
Původně odeslal Platon
Asi tak dajako .Robim take post avantgardne died Hardware umelecke diela a bilo bi to sucast pekneho Case :lol:
porad nechapu .. co je to "dajako"Citace:
Původně odeslal Platon
navic ty chces aby to fuingovalo ??? .. tezko .. :wink:
Mnie fungovat by to nemalo . Bolo by to skor ako Case Modding Award chcapes uz ako som to myslel ;D
tak pak je lepsi ta priskirice .. nebo do nejakyho plastu .. skus se poohlidnout po Internetu .. ja o nicem takovym nevim .. ale urcite ti to udelaj . .. jinak napad to urcite nebude spatne .. minimalne se na to nebude prasit .. ale aby to nebylo moc drahy ne ?Citace:
Původně odeslal Platon
Napad by to bol Cool ale neviem kde to na nete maju .Keby si to dake videl please napis kde to maju :-)