The Bat! nebo Mozilla Thunderbird
Doposud jsem používal jako mailového klienta The Bat!, plně mi vyhovoval, ale scházela mi tam možnost nějakýho klasickýho editoru zpráv, ne jenom plain text. Tak mi padnul do oka ten Thunderbird, ale zajímalo by mě, jestli teda má cenu na něj přejít ? Nechybí mu v tý verzi 0.3 nějaký podstatnější funkce, jaký má zabezpečení apod.
Díky za případné odpovědi.
Re: The Bat! nebo Mozilla Thunderbird
Citace:
Původně odeslal Magus
Doposud jsem používal jako mailového klienta The Bat!, plně mi vyhovoval, ale scházela mi tam možnost nějakýho klasickýho editoru zpráv, ne jenom plain text. Tak mi padnul do oka ten Thunderbird, ale zajímalo by mě, jestli teda má cenu na něj přejít ? Nechybí mu v tý verzi 0.3 nějaký podstatnější funkce, jaký má zabezpečení apod.
a co mozilla???dyt ta je super prima...
Re: The Bat! nebo Mozilla Thunderbird
Citace:
Původně odeslal Michal
Citace:
Původně odeslal Magus
a co mozilla???dyt ta je super prima...
"Mozilla Thunderbird je samostatný poštovní klient, postavený na poštovním klientu z balíku Mozilla" http://www.czilla.cz/help/thunderbird/
Nemam vlastni zkusenosti, neporovnaval jsem, ale rekl bych, ze neni "postaveny na", ale ze to je to same :)
ps. doporucuju FoxMail ;)