uchladi pasiv z FR II intela P75?
Printable View
uchladi pasiv z FR II intela P75?
Mal by.
to sem chtel slyset :) vzduche bude v bedne hybat pomalu se tocici vetrak ve zdroji :)
neviem sice co je FR2, ale kazdy dnesny vacsi pasiv to musi uchladit...Citace:
Původně odeslal ICE
P120 mi uchladil pasiv z titanu D2Bm nebo jak s eto jmenovalo, zakladna 6*6 ,ale peklo to jak svina :D.
na p75@90 sem nemel zadny :-o chladic a noproblem 8-)
SPIRE Falcon ROCK II :) vyzkousim... v nejhorsim na to prdnu nejakou super pomalou 80....Citace:
Původně odeslal Markoff.tk
ja bych rekl ze urcite jo, a jeste tam bude celkem dost rezerva ..... ja sem mel 166@ 225 tim samym pasivem ...
ja uchladil pasivem PIII 733... takze ohle musis uchladit taky :)
:) Já mám K6-III 400MHz s pasivem co má chladit Pentium 120 a taky sem to zkoušel pasvně :)
Ale po 10minutách mi vytekli nervy a položil sem na to větrák :-o
Pentiovy chladic (ale aj s ventilatorom) som skusal na Tualatine 1,1@1,46 ;D Samozrejme nie pri 1,8V - ale pri 1,45V na inej doske. Radsej som to prilis nezatazoval, ale chodilo to bez problemov :-)
Ja mám doma teraz jednu P75 a jednu P120 a obe majú ten chladič (asi originál box) iba pasívny... Je to od nás z worku a bez ventilátora to bežalo dosť rokov, takže nejaký lepší to uchladí v pohode... BTW ten originál má základňu veľkú ako čip a vysoký je asi 3-4cm - také malé prdítko...
jeste si vzpominam ze kamos mel pentium 166mmx jen s pasivem
ja provozoval chvili P200 neMMX s takovym asi 5cm vysokym bazmekem (pasiv) a OK.
myslim ze ten pasiv z FRII bude v te masine nejdrazsi soucastka...