Porad tady ctu jak nekomu nejede PC ani na FSB 200 a ja jede na 225 a mam to Primestable..
Je mozne ze jsem trefil na super kousky HW..
Jak to jede Vam...
Printable View
Porad tady ctu jak nekomu nejede PC ani na FSB 200 a ja jede na 225 a mam to Primestable..
Je mozne ze jsem trefil na super kousky HW..
Jak to jede Vam...
ono nezalezi jenom na desce...
Mit lepsi ramky taky by na to mnela :lol:
dosah sem maxima 210,ale bylo to pametma - deska ma limit urcite o dost vys,az tam dam poradnou pamet (A-DATA 450MHz 8-) ),tak bych ocekaval vysledek jako mas ty :-) btw jaky maz zkusenosti s vlivem pridavani voltaze do nb co se tyce FSB?
Ja mam teraz uz dlhsiu dobu 200 pri 1.9V Vdd, ale skusim hadam ist vyssie, len sa do toho nehrniem, lebo ked to prepisknem s FSB tak mi vzdy klaknu XP a musim ich znovu instalit :roll: To sa mi na NF7 nestavalo :?
ja mám 213 ale išlo mi už aj na 222 fsb ale 3Dmarku to padalo nestačila ramka uvidíme za rok keď bude možno lepšia ramka :)
ja 230, ramky zvladaj i vic, aspon co se tyce GM, ale deska vic jak 233 nehodla zkousknout. Kdyz bude cas zkusim zlepsit chlazeni NB a SB a uvidime, ale ted na to nemam cas. Ale ono uz to takhle staci :-)
Ja som to pochopil tak ze sa jedna o RDA dosky, resp nForce2 od Epoxu. Mylil som sa ?Citace:
Původně odeslal Pavlis
tak TY jediny jsi to pochopil...Citace:
Původně odeslal usuall
Mels stesti....ja mel na 8rda+ synchro fsb jen 200. Asynchro 230, mozna to bylo RAMkama nebo spis vzajemnou nekompatibilitou(chtelo to urcite VDD_MOD :roll: ). Mel sem kingmaxy (fakt mrdky, nedali ani 200), ale ani s Kingstonama sem si na EPoXu nepomoh....na Abitu me daj 240 pri 3.15V ;D
No na mojí fošně s pučenejma ocztkama 466Mhz(2x256MB) to jelo 236fsb dual synchro ... ale nebyl tak úplně čas na testování stability, s procíkem na 2360 proběhnul i cpumark(222b.), ale měl sem je jenom na chvilku, takže nebyl čas, takže nevim jestli to bylo prime, goldmem atd. stable... chlazení default a na procíku box... na pamětech bylo 2.9V(def2.8V) procík 1.75V(asi uš si to nepamatuju).... ještě že na pařbě vypadla ta elektrika jenom jednej větvi :)
Vytvorim sticky thread o dosazenych FSB aby jste se uz nehadali. :wink: Chtel jsem to udelat uz davno, tak doufam ze o to nebude stejny "zajem" jako o nakupni poradnu. :roll:Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
EDIT: http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=41296 :-)