ted sem to videl nekde na netu-zkousel ste nekdo tyto drivery? co to je vubec zac? ps: videl sem je tusim na driverheaven.net
nechcete je nekdo otestovat?
Printable View
ted sem to videl nekde na netu-zkousel ste nekdo tyto drivery? co to je vubec zac? ps: videl sem je tusim na driverheaven.net
nechcete je nekdo otestovat?
ja mam 53.03... testujem
a kdes je sehnal? ty 53.03? to nejsou ofocialni drivery ze? to by byli na nvidia serveru co?Citace:
Původně odeslal Wuuduu
2Neller: Nove ovladace hledej na www.guru3d.com. Taky ted zkousim 53.03, protoze 52.70 mi 2x natvrdo sundaly winXP, potreti jsem se do OS uz ani nedostal (az po oprave v nouzovem rezimu...). Evidentne to bylo bugem v ovladacich, protoze 52.16 i ted 53.03 mi jedou stabilne. Jinak 53.03 o neco vyssi vykon nez 52.16 (hlavne v aniso. filtru), opraveny nektere kosmeticke vady v nastaveni TVout, zatim zadne chyby v gamesach. GTA Vice City na me konfiguraci prestalo poskubavat, kdyz dotahovalo casti mesta (45.33 to nedelaly, 52.16 jo a 53.03 uz zase ne :-) ).
hm, tak to je v poho, tak si asi taky nejaky stahnu, takze asi ty 53.03 nebo si pockam na nejaky dalsi oficilani!Citace:
Původně odeslal PePo
ps: co to je ty 52.70 nebo 53.03 to jako nejakej programator treba vylepsil 52.16, nebo jak to je? hlavne na strankach nvidia sou totiz porad jen 52.16
Tyhle ovladace dela primo nVidia, ale uvolnuje je pro ruzne servery na testovani - lidi to vyzkousi, napisou svoje zavery do diskuznich for, nekdo od nVidie si to precte a ma beta-testing zadarmo... Az se takto podari odchytit vetsinu zasadnich chyb, ovladace se oznaci jako oficialni a vystavi se na domovskem serveru nVidia. Jine nez oficialni tam asi vystavovat nebudou - by byli sami proti sobe. Takhle to maji pojistene oznacenim beta (tj. neoficialni a nevyzkousena verze), vsude na vyse uvedenych serverech se pise o co jde, takze jakekoliv chyby a problemy jdou na tvoje vlastni riziko... Ale to uz je na tobe, jestli chces cekat na oficialni nebo zkouset neotestovane (ale novejsi a mozna lepsi a rychlejsi ?) ovladace... :wink: