Tak jsem se rozhodl,že konečně udělám trochu pruvan v bedně a potřeboval bych regulátor otáček na ventilátory,ale nevim kde se dá sehnat a jakej mam koupit druh ??? Nevite někdo...
Printable View
Tak jsem se rozhodl,že konečně udělám trochu pruvan v bedně a potřeboval bych regulátor otáček na ventilátory,ale nevim kde se dá sehnat a jakej mam koupit druh ??? Nevite někdo...
spoustu regulatoru maji v tntrade, kdyz odhlednu od toho, jak draho maji :? ale svyho casu jsem tam videl primecooler - 4 vetve (snad plynule) za cca 600 bez dph
Já ale myslel uplně samostatnej regulator na jeden fukar :-) ..
Napsal jsem to moc obecně sorry ;D
Treba Zalman FanMate, ale to by mozna patrilo spis do Chladicu.
Projeď si tohle a určitě tam najdeš co hledáš. Až na tu cenu :-(Citace:
Původně odeslal valmet
http://www.tntrade.cz/shop/index.php...ngepage&page=2
nejlepsi budes mit kdyz si ho vyrobis
No právě to jsem myslel,potřebuju jen ten regulatorek,to tocitko,ne panel,nevim kolik to muže stat tak pade,ale nevim jakej. :?: ;DCitace:
Původně odeslal register
nejjednodussi bude kdyz mezi ventilator a MB pripojis potenciometr (cca 20kc), ale bude topit, plnohodnotnej regulator vyjde cca na 40kc, schema muzu poslat na maila
Myslis potenciometr. :-)
Myslim potenciometr. ;D
A nebo by sis kua moh precist FAQ :!: :evil: .
Jestli je to na me taky by me zajimal duvod ???
Je to hlavne na valmeta. Nejdriv se pta "kde koupit regulator vetraku", po nekolika postech z nej vypadne, ze by si chtel postavit regulator na jeden vetracek. Tak co mu na to ma clovek rict ??? :roll: .Citace:
Původně odeslal register
Ve FAQ jsou napsany zakladni informace a odkazy na stranky, kde se regulatory prodavaj a nebo s navody na jejich stavbu. Takze se mohl nejdriv podivat tam a pak se pripadne ptat na konkretni veci, ale takovyhle diskuze se mi tady vubec nelibej.
Tak se nezlob :oops: ...Citace:
Původně odeslal KUBA
smaž to nebo zamkni..