konečne mám stránku na wz.cz a chcel by som tú reklamu dať niekam inde ako hore, ale keď ten tag dám do skinu čo je v PHP Nuke, tak to nezobrazí... čo s tým mám robiť?
Printable View
konečne mám stránku na wz.cz a chcel by som tú reklamu dať niekam inde ako hore, ale keď ten tag dám do skinu čo je v PHP Nuke, tak to nezobrazí... čo s tým mám robiť?
Tohle uz nema se sitema nic spolecnyho. Tejka se to prgani webu = MOVE2prgani.
udelej si vstupni stranku (neco na styl >>ENTER HERE<<), tam nahod ten banner a na jinych strankach to prece uz mit nemusis ;)
tak to nechem, radšej nech to mám hoci aj na každej stránke, ale nech to nie je hore nad celým prostredím PHPnuke, ale priamo vnútri, namiesto toho banneru z PHP Nuke. vieš ako to myslím?
nahod adresu te stranky. nedokazu si to predstavit :(
http://gimps.wz.cz
chcem, aby tá reklama bola tam vedľa toho loga PHP NUKE, na pravej strane.
jak to mas nastavene v nastaveni v admin sekci na wz.cz? dole nebo nahore?
jaky je default soubor v php-nuke?
https://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html sis cetl/zkousel?
nastavoval som to raz hore, raz dole, teraz to mám nastavené na hore, a už mi tam tá reklama vôbec nejde, a nechcem aby mi kvôli tomu vymazali účet.
čítal som podmienky, aj som tam presne hodil ten tag, ale nejde to.
ten default súbor, čo sa používa v NUKE, je nejaký PHP súbor, teraz si presne nespomeniem na jeho názov.
ale nejaky index.php ci nejakou jeho skomoleninu bys tam mel mit a tam on by to mel vlozit.
ono nejjednodussi bude kdyz se zkusis zeptat primo na kontaktu wz.cz popr. v jejich foru ;)
je tam nejaký template.php alebo také niečo také, tak som to vkladal, asi im napíšem mail, už vidím čo mi odpíšu, u nás chyba nie je, skontrolujte si skripty ;D
no ale jeden ze souboru index.html, index.htm, index.php nebo index.php3 tam mit proste MUSIS!
podivej se ktery to je, tam to musi 100% byt.
ja tomu rozumiem, v koreňovom adresári mám index.php, ale NUKE je robené tak, že tie logá a bannery sú vkladané do skinov, a tie sú v iných adresároch, napr. v adresári DeepBlue, a tam je jeden PHP súbor, v ktorom sú linky na obrázky a tam som sa snažil dať ten reklamný tag...
no ono se to da obejit celkem snadno tak ze reklama nebude vubec nikde ;D jelikoz ale podle reklamy pocitaji pristupy na stranku tak ti ji asi zrusi...takze to chce ji hodit treba na index2.htm a obcas tam skocit podivat se na reklamu :wink:
to ja viem že sa to dá urobiť bez reklamy, ani teraz tam nemám žiadnu reklamu, lebo najprv som to mal také, že som mal na každej stránke nie 1 ale asi 10 bannerov pod sebou a to hore aj dole a ešte niekde v strede stránky. tak som to všetko vyhodil a teraz keď tam chcem dať jeden banner na presne určené miesto, tak mi to nejde. a práve preto to tam chcem dať, aby som nemal problémy a aby ma nezrušili...
ja jsem to na strankach tridy udelal tak, ze se otevre stranka s reklamou a po nacteni celeho tela se to automaticky presmeruje na stranky... adresa http://1m-spse.unas.cz
to je síce pekné, ale ja chcem mať ten banner radšej na stránke, lebo sa mi tam celkom hodí ;D a spojil by som príjemné s užitočným
Jaks to udelal?Citace:
Původně odeslal malda
Ja to mam udelany tak, ze se to presmeruje po 5 sec. samo nebo po kliknuti na odkaz.
Tys dal ten skript s presmerovanim na konec zdrojaku tech stranek? Nebo jaks vyresil aby se to presmerovalo az to nacte.
mám taký dojem, že presmerovanie nie je povolené :!:
A jak na to asi prijdou?
Kdyz tam das jeden script. :idea:
alebo daj na vstupnu stranku automaticke presmerovanie....ja to riesim tak na KGBCitace:
Původně odeslal jedik
Viz nekolik prispevku výše!!! :!:Citace:
Původně odeslal Odar
ide o to, že oni počítajú prístupy podľa počtu načítaní bannera, ak ak si niekto dá do bookmarkov už tú stránku bez bannera, tak sa bannery už nebudú načítavať...Citace:
Původně odeslal kidd.tonda
jj to je pravdaCitace:
Původně odeslal Wizzard
ale s tim asi nic neudelas ne?