Tak co na to hovorite? :o
http://www.pretaktovanie.sk/modules....rder=0&thold=0
Myslim ze dost vydaraný casemod...aj ked sa tu uz moc o casemode hovorit neda.
Printable View
Tak co na to hovorite? :o
http://www.pretaktovanie.sk/modules....rder=0&thold=0
Myslim ze dost vydaraný casemod...aj ked sa tu uz moc o casemode hovorit neda.
Pekný kúsok.Citace:
Původně odeslal GABO
Ten HDD je dobry brutal.
je to tak dobra haluz nechtel bych to ani zanic, je to takovy pro kolotocare spis :) Moc kycovity.
Ale prace s tim muselo bejt ranec a stat to muselo pekny kachle.
neni to podle meho gusta, ale je to fajn precizne udelane a fakt to muselo stat dost zlatacku. Ocenuju provedeni a napad... vlastne vsechno.
Je to premakane jak svin... Ale tiez by som to nechcel mat doma.
Je to hnusne. Obsahuje to v podstate skoro vsetko, co by som na (alebo v) PC nechcel mat.
taky se mi to nelibi, prace to muselo dat hafo a ten clovek je asi sikovnej ale to sou jediny pozitiva, protoze to vypada z meho pohledu hnusne...
kdyby stejny usili vrazil do neceho jinyho nez hnusnyho brouka mozna by to dopadlo mnohem lip :wink:
Vela prace, vela penazi a vysledok je hnusny... :roll:
Perfektni je ten jeho mod do casu Siliconu s ramem z uhlikovych vlaken
Tý vo.le něco takovýho jsem nikdy neviděl-bomba!
Mne islo hlavne o tu pracu...samozrejme by som si nieco podobne do obyvaku nedal :)
Ještě by to mohlo chodit po pokoji :lol:
:lol: si to viem zivo predstavit....:)
Vypada to precizne provedeny, ale sam bych to nikdy nedelal...
Mod ináč velmo pekný,
ale myslím že vhodný skôr tak na záhradu ;D ;D ;D
O tie nohy by som sa pri jazde autom fakt bál...
Este k tomu hardcore modu pevnych diskov...neviem ci to tu niekto skusal..ale myslite si ze to co zrobil (treba pozriet cely postup) neznizi zivotnost disku??
On oba tie disky zlikvidoval. Najprv isli, ale potom skapali. Su tam len na okrasu.
:eek: som bol slepy v tom texte alebo mi nieco uslo...idem to este zbehnut raz....by som mal potom dostat slepejs :lol: :wink:
jj :lol:Citace:
Původně odeslal Rainbow
2x 40GB 8MBcache diskov na okrasu. Tomu sa hovori uspesny CaseMOD ;D
No co proste vznika nové odvětví umění zvané " CASEMODDING "...
Bohužel toto umění se neobejde bez vetší finanční podpory.... Napady by byly.... :smoke:
No jo, libit se nam to nemusi, ale kdyz se clovek podiva na ten vyrobni postup a na dalsi jeho mody, musi uznat, ze to je BOREC, o tom zadna...
Dalsi takovy supermachr ma stranky http://www.envador.com - libi se mi tam ta kostka v kostce ;D
Mna by zaujimalo ako vypada interier jeho obydlia kde zije. Urcite ma namoddovanu aj zachodovu misu. :-)
Mno lidi, chtel bych se vyjadrit ohledem toho HDD modu.
Na bit-techu je uz delsi dobu clanek jak udelat window mod na Hdd bez poskozeni HDD a je tak taky ukazkove video ze to slape... A pak mi rikejte ze se neco neda 8-)
Jo a ten case je fakt masakr co se techniky tyce...
A stavim se ze ma zmodovanej i hajzelpapir > natrety UV senzitivni barvou a UV katoda v mise :)
Prave na to som sa pytal...viem ze ten navod tam je ale ta zivotnost...neverim tomu moc (vsak staci kusok prachu a je to niekde :| ).