EP-8K3A+ nebo EP-8k5A2+ jde mi hlavne o pretaktovani.
EP-8k9A2+ nechci. jednu jsem otestoval a zda se mi ze na pretaktovani neni nejlepsi.
diky
Printable View
EP-8K3A+ nebo EP-8k5A2+ jde mi hlavne o pretaktovani.
EP-8k9A2+ nechci. jednu jsem otestoval a zda se mi ze na pretaktovani neni nejlepsi.
diky
Neviem preco sa ti zda ze EP-8K9A2+ nieje na OC najlepsia. Ja ju mam pred tym som mal 8K3A+ a rozdiel nevidim !! AKurat uz tam mas KT400 a SATA co je cool do buducnosti.
ja bych bral 8k9a2+ jestli mas prachy.
kdyz ne tak 8k9ai
Ja myslim, ze 8k9a2+ za ty svoje parametry rozhodne stoji...
Takze :
Podla mna boli/su 8K3A/+ a 8K5A2/A3/+ velmi dobre dosky - horsie su na tom aspon podla mojich skusenosti Lite modely ako 8K3A a tiez 8K9A(I) aj ked niektori tu na nich dosiahli pekne vysledky.
Ja by som bud pockal na nForce2 od EPoXU ktora tu by uz mala byt...alebo zobral 8K9A2+..
NForce2 je v Sofose od najnovšieho cenníka...
Hádam budú aj fyzicky, nie len papierovo...
Takze ak ju maju...IMPERKO by ju mohlo mat okamzite...ja ju menim za mierny doplatok za 8K9AI...a pretestujem. SIce len s jednou pametou...ale aj to vraj ide velmi dobre (myslel som s jednym kusom).
4GABO : A co to je mirny doplatok ?? Kamos by tiez xcel vymenit v Imperiu 8K9A2 za 8K9A2+. Neviem naco kupil bez plusu !?! Ty by si mu to tam asi nevedel vybavit aby mu tam nevyrubali doplatok 2k co ?[/b]
Ja osobne mam 8K3A+ a jsem s ni velmi spokojeny, ale rekl bych, ze se ti do budoucnosti vic vyplati koupit neco novejsiho, bud s cipsetem KT400 nebo s nFoce2...Citace:
Původně odeslal samon
Vzhledem k tomu, že Barton by měl být podporován KT400A a nForce 2, tak desku s jedním z těchto čipsetů. Pokud Bartona nechceš, je jedno, kterou z uvedených desek. Pokud chceš USB 2.0 atd., pak EP-8k5A2+ (EP-8K3A+ jej myslím nepdporuje).
Ber EpoXku s nForce 2 ...
KT400 sa neoplati ...
Bartony budou i s 166Mhz Fsb, tak to by meli behat i na starsich deskách(a pokud ti dovoli tak i 200), pokud tam neni nejakej jinej problem. Je?
Problém by mohla být 512kB L2. Pokud to bude vyžadovat nový bios a výrobce desky ho nevydá, protože oficiální podpora Bartona by měla být od zmíněných čipsetů...
Prostě KT400A a nForce 2 by měli být jistota (i když oni si vždycky vymyslí, jak nám prodat novou desku)
2 GABO: Tak čo, Nforce2 ešte stále nemáš ? ???
Počkaj na nForce 2 !
Na KT400 by som pri nForce ani jednym okom nemrkol ;)
Když vybíráš z těch starších, zvolil bych 8K5A2+ - EPoX tech. pro ní napsal spec bios, kterej když jsem flashnul tak mi jen tak mimochodem stoupla propustnost o 300MB/s :o