mam, otestuju a vystavim ...
cim to chcete otestit?
Printable View
mam, otestuju a vystavim ...
cim to chcete otestit?
barone vsim, vsim :))) na poradne namakane sestave :)) co takhle to otestit i na moji masine?
3D Mark 03 v340Citace:
Původně odeslal Baron
Aquamark 2
GL Excess
X2 the Threat rolling demo
třeba i Unreal Tournament 2003
Tomu říkáš mašina ??? ;D ;D ;D :wink:Citace:
Původně odeslal honzAK
To: Baron tak co uz testujes. Jsem zvedav na vysledky muzem potom porovnat s moji grafikou.
Ja mam sice jen předělávku ,ale jsem spokojenej.3D03 - 6200b.To docela jde ne ???
Je ta karta hodně velký vrčoun? A můžeš prosím, nějak porovnat údajné ztišení větráčku, když karta vykresluje jen 2d aplikace? Díky
To: Lukas Volek v jakem rozliseni testujes.
Klasika co je tam nastaveno 1024*768Citace:
Původně odeslal Tomek
No co dodat, je to dost silne delo Lukas, sirak dolu .
Rad by som na takomto niecom prevetral hry ako Yager, Halo2 , doom3, moja gf4ti 128mb pretaktena to moc nevyhra v narocnych scenach. Yager demo mi niekedy spada na 23fps, a potom zase 50. ale tych 23-4fps niekedy dost serie hratelnost :roll: :-)
Yager demo mi chodí 1600*1200 full detail.Jediná hra , která je mega ,ale moooc mega náročná je HALO!!!1280/1024 se občas při náročný scéně škubne :evil: :evil: Přitom ta grafika nic moc!Podle mě je to špatně optimalizovaná předělávka z PS2.Moc se těšim na DOOM3 pak se ukáže jestli ten comp za něco stojí :wink:Citace:
Původně odeslal MK2
def takt 412/730 - OC na 440/800
3DM03 p330 6296 - po OC 6695
2Aradan: jo, je to pravda ... ma regulaci otacek v zavisloti na teplote jako FXka ... zda se mi, ze ma ale pouze dva stavy - Hi a Low tzn. regulace neni plynula
VGA Silencer by ji slusel vic ... otazkou je co by na to rekly pameti
To: Baron A co 3D mark 2001. Ja ma 19 456 bodu.
2 Baron: a je ten větráček hlasitý? Na nějakou dražší kartu sem si našetřil a pokud bych se rozhodl dát ty šílené peníze, asi bych uvažoval o modelu s heat pipe (Zalman). Asi ty prachy nedám a pořídím něco lacinějšího, ale přesto by mě štvalo dát takové peníze a mít tam hlasitý větráček.
2 Tomek: koukám na tvojí sestavu, hmmm ASUS ;D ,jak je hlasitej on?
PS: viděl sem na netu, že ten má pětistupňovou regulaci podle nastavené teploty, nebo plynulé nastavení fixní rychlosti otáček. Co ty maličké větráčky, není to moc slyšet?
na me je hlucny ... pokud bych tu kartu vlastnil, tak bych chlazeni predelaval za tissiCitace:
Původně odeslal Aradan
díky za odpověď, pokud se rozhodnu pro 9800XT zvolím Saphire Ultimate Edition se zabudovaným Zalmanem. Ale těch peněz :?
A co vyskusat toto ? ;)Citace:
Původně odeslal Aradan
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=33158
Promiň, ale "toto" není žádnej zázrak :? . Ale jak tam Westler psal úprava ála "Paolo Kuncl!" to je jízda!!! :wink: Cena cca 500,- a výkon jak prase! Škoda jen, že ty Herculesy nemají takové napájení jádra jak ta jeho karta :-( . Těch 490MHz co má on bez chyb i při 4xAA+8xAnizo je BOMBAAAA!!!!
2 Aradan: Nebudes verit ale ty dva vetracky nejsou slyset. Myslel jsem ze to bude delat bordel ale byl jsem mile prekvapen.
nudaCitace:
Původně odeslal Lukas Volek
masakr
P4 3.2@3.4 / 2x512 DDR433 HyperX / Asus ATI 9800 XT (459/785) / audigy 2 ZS Platinum PRO / Fortron 400 W / LCD Sony 19" / WD 200GB S-ATA / Case 3rSystem 101 / DVD RW ASUS / DVD ROM TEAC /
3d 03 ... 7089 Bodiku
3d 01 ... 19 852 ... este to trochu pohonim pres 20 musi jit
parada .. to na sve sestave nedam ani bohovy .. ale taky ten rozdil v investicich
Mam taky Asuse- teda 9800XT 256MB verzi - a je to nejhlucnejsi co v compu mam a to tam jsou 2x IN (AC Fan 80mm TC) a 2x OUT (AC Fan 80mm TC) - Zdroj od Case Chieftec 340W + Arctic Cooling Copper Silent 2 Rev 2.0 + BOXovanej chladic na procak ktery chlady pridavne VGA z druhe strany!
JA mám sapphire 9800xt
ked ju chcem pretaktovat nemozem teda možem ale objavujú sa mi bodky v obraze. tak po 15 mhz začnú
Vydel som dakde na Tomshardware ze jadro pretaktovali bez problémov na 549 Mhz no podla mna to je totálna kravina.