dnes jsem přečetl pár příspěvků tady ve fóru a nedalo mi to, abych si z práce nevzal domů Hercules 3D Prophet 4500 32MB a nevyzkoušel ho strčit do Solteku KT600-RL
a výsledek: jede to !!!
tak kde je zakopaný pes u těch ostatních kombinací ???
Printable View
dnes jsem přečetl pár příspěvků tady ve fóru a nedalo mi to, abych si z práce nevzal domů Hercules 3D Prophet 4500 32MB a nevyzkoušel ho strčit do Solteku KT600-RL
a výsledek: jede to !!!
tak kde je zakopaný pes u těch ostatních kombinací ???
No a vidis, ja na MSI KT4A ani tuk a na Soltek KT600-R to same. Tak to bud naznacuje,ze jsou nejake problemy s chipsetem VIA a nebo je to kus od kusu Kyra jine, coz je taky mozny. Buh vi jak to pada z tech taiwanskejch lisu ;D
P.S. Mimochodem podobna zkusenost: Na Soltek KT600-R jeden radeon 9600Pro bez problemu a druhej v AGP8x ani tuk (hnedka se kousknu) a na AGP4x chodil jak z praku ???
No to se divím, že to jede.
To Riss: Congratulation!!! You have a gold board.
To vykupitel: Vzhledem k tomu, že i já jsem zkoušel Kyro na deskách s Via KT400 chipsetem (SL-75FRV, QDI Kudoz 7X), a samozřejmě neúspěšně, tak bych taky soudil, že je problém zřejmě někde ve Vie. Nicméně ani na desce, jíž mám v popisu, se mi ani nehne, resp. hne, ale jakmile dojde na 3D aplikaci, klekne. Já vůl jsem si měl nechat 745 a bylo to. Divný ale je, že Bruggimu Kyro zase jelo na GB 7-VAX. Tak to, aby se v tom prase vyznalo. Jak že si to říkal s těma TW lisama? :-)
No Kyro II vie len AGP 1.0 takze ak MoBo nepodporuje tento standard tak asi holt smola.
Na mojej doske Epox 8KRA2+ s Via KT600 funguje Hercules 3D Prophet 4500 64MB s Kyro2 bez upravy. Prave teraz to mam v PC.