Potřebuju si koupit 2X sluchadla ke kompu i s mikrofonem do 800... Nevíte o něčem?Pokud jo hodně plz rovnou obchod kde se to dá sehant.dik .
Printable View
Potřebuju si koupit 2X sluchadla ke kompu i s mikrofonem do 800... Nevíte o něčem?Pokud jo hodně plz rovnou obchod kde se to dá sehant.dik .
Já mám Media tech za cca 850 Kč s basovou vibrací a mikrofonem. Zvuk je super, mikrofon je standardní dynamickej se skvělou citlivostí (bere třeba i celou místnost). Basová vibrace je napájena dvěma články AA, ale já to předělal na napájení z kompla. Mají přímo na sobě regulaci hlasitosti a regulaci intenzity basové vibrace. Káblíky jsou ten speciální druh lanka, co se nepřemuchlá.... Kupoval jsem je cca před dvouma rokama z internetovýho obchodu, na kterej už bohužel neznám kontakt, ale použil jsem Googla a našel tohle: http://katalog.intercom.pl/?m=58&id=578 Někde se to určitě dá sehnat... Přesný označení je Media tech MT357. Jsou fakt super :wink:
myslim ze s cenou cca 850kc ses moc netrefil do jeho predstavy 300-400 :)Citace:
Původně odeslal MacGyver
za tech 800 potrebuje dvoje :!:
Jo potřebuju sluchadla za 350cca /kus :)) Asi sem se špatně vyjádřil sorry ...
Nó, tak to potom jóó. Ale sluchátka za 350, to je nic moc. Jestli budou mušle kvalitní, tak ten mikrofon už bude stát za h.... :?