Funguje DURON applebred na ECS K7S5A
Mam desku ESC K7SA. Chtel bych se zeptat, zdali na ni bude fungovat procesor Duron applebred (asi 1600 MHz) s jadrem athlon Xp thoughbred.
Tato deska totiz obcas odmina nektere komponenty, jako vetsinu DDR pameti atd.
Pokud nekdo vi odpoved, prosim poradte.
Petr Michal
Re: Funguje DURON applebred na ECS K7S5A
Citace:
Původně odeslal Petr Michal
Mam desku ESC K7SA. Chtel bych se zeptat, zdali na ni bude fungovat procesor Duron applebred (asi 1600 MHz) s jadrem athlon Xp thoughbred.
Petr Michal
Applebred jede na K7S5A bezvadne.
A prosimte, ktere komponenty ti ta deska odmita, to jsi nekde cetl nebo mas skutecne nejaky problem? (reset BIOSu 95% problemu vyresi)
Me jela s TNT2, GF4MX, ATI9500Pro, s AXIA Tbirdem, s Palominem 1700, s Tbredem 1700, Applebredem 1400, s SDRAM noname 128, 256, 128+256, SDRAM Infineon 512, Infineon 512 + noname 256, 2xDDR 333 Hynix atd. + 4 ruzne zdroje od 235W L&C do 300W Fortrona, vzdy bez nejmensich problemu a vetsinou alepson mesic, dlouhodobe na FSB 150. Porad ta sama deska. Asi 15x flashovane nove verze BIOSu... vzdy bez problemu a spolehlive a se slusnym vykonem.
Citace:
Petr Michal
1.4 a 1.6 tam pojde urcite, 1.8 by ma naozaj zaujimalo kvoli hornej sade nasobica, ale ked je natvrdo na CPU tak by mal ist snad aj ten...
Citace:
Původně odeslal Markoff.tk
Citace:
Petr Michal
1.4 a 1.6 tam pojde urcite, 1.8 by ma naozaj zaujimalo kvoli hornej sade nasobica, ale ked je natvrdo na CPU tak by mal ist snad aj ten...
Nasobic je interni vec procesoru (pokud odhlidneme od moznosti pretaktovani, ktera tu existuje), deska o nem v podstate nemusi ani vedet.
1800 Applebred pujde na 99% taky
ECS K7S5A Pro a Duron 1300 (Morgan) - pojede ?
Dnes jsem si stáhl manuál na doufám moji budoucí desku ECS K7S5A Pro a zděsilo mě že má psáno Duro do 1,2Ghz. :-o
Asi je to blbá starost ale raději se ptám - pojede v ní můj duronek ?
A sežere mi ho popř. ECSka s KT266A ? nevite kde stahnout manuál k té KT266 ? na webu ecs ani stopa.
Mike