je to sapphire 64mb/128bit a pomalu mi zacal odchazet ten originalni pidi vetracek
reklamovat se mi to nechce (je z CC-Praha a ja bydlim v Brne - tj by to znamenalo min tyden bez grafarny)
co na to dat? potrebuju neco hodne tichyho...
diky
Printable View
je to sapphire 64mb/128bit a pomalu mi zacal odchazet ten originalni pidi vetracek
reklamovat se mi to nechce (je z CC-Praha a ja bydlim v Brne - tj by to znamenalo min tyden bez grafarny)
co na to dat? potrebuju neco hodne tichyho...
diky
nejaky fajn chladic zo stareho celerona/durona hlinikovy prevrtat podla stareho pasivu a nahodit cez diery na sroboch alebo aj orig umelych stuploch .... na to vetrak bud ziadny ak mas prievan v bedni alebo ten co tam bol na 5V a balada :)
MadCap
problem je,ze v tom sapphiru nejsou zadny diry :-( taky se chystal vymenovat ten chladic a resim stejny problemCitace:
Původně odeslal MadCap
uhm, tak to som netusil ;D, to je ale dost na shit .. leda nejake uchylne priviazanie ako som tu uz raz videl alebo lepenie .. ani jedno neni prave terno :?
MadCap
Ja jsem tam dal pasiv z chladice titan ttc-d3tb ( ten typ mozna nesouhlasi, uz si ho presne nepamatuju ;D ) co jsem mel predtim na celeru.
Zpusob montaze: na temer celou plochu GPU jsem dal teplovodivou pastu a do dvouch protilehlych rohu kapicku sekundaku...
Mam to tak uz skoro rok a no problem ;D
Hned po koupi teto karty sem vyndal origos vetracek, pasiv nechal a našrouboval na nej TITAN 60mm vetracek a zapojil normalne misto toho origos. Vetracek je ted uplne neslysitelny. Srouby se zasrouboval mezi zebirka pasivu. A takt gpu 300 zodpovida ucinost tohoto modu.
Ten ventilator co tam byl puvodne uz je na 5V :-) Kdyz jsem ho pripojil na 12 V tak jsem se nestacil divit :lol: ( a radsi jsem ho zase rychle odpojil ;D )Citace:
Původně odeslal MadCap
ja mam nalepenej pasiv z global winu FOP38 a jedu pasivne 8-)