jde nějak zprovoznit středák ve filmech s 5.1 zvukem a u DVD?
Printable View
jde nějak zprovoznit středák ve filmech s 5.1 zvukem a u DVD?
este napis co mas za bedny (to asi neni rozhodujici ale aspon se pochlubis) a hlavne co mas za zvukovku ( v podpise se ji nenasel nebo pockejj......ne nemas :-) )
jinak to asi vyresi prepnutim na spdif ( zvuk bude dekodovat zvukovka) - u me to pomohlo :!:
Stredak ti bude fungovat jedinekdyz repraky budou napojeny na digitalni vystup karty. ovsem pokud pouzijes Power DVD v 4 ve volbe zvuku zatrhnes SPDIF tak by ti mel hrat.
mne funguje stredný aj keď to mám napojené analógovo, na zostave uvedenej v mojom popise a nemusel som nič zapínať, len som nastavil zvuk na 6 repro a ide to, aj vo filmoch aj v MP3.
a ja to mam taky na analog. vystup
jsou to klasický bedny Genius HT 5.1 tu zvukovku nevím, je to kamošova a na to jsem se nezeptal, ale dodám!!
jestli máš něco od Creative, tak musíš mít CMSS nastavené na Movie mode. (Creative Play center -> tam je zašitá kolonka CMSS)
tahle vecicka mi ale pekne zmrsila zvuk :?Citace:
Původně odeslal magnum
jednoduchy postup: odpojim vsetky konektory od zvukovky, zoberiem tenky kovovy predmet (ihla) , dam hlasitist aspon na polovicu a dotykam sa postupne vsetkych casti konektora --> pravi... brumi, lavi.. brumi... fajn ked vsetko brumi zapichnem to do zvukovky a mozem sa babrat so softverom, ked nieco nebrumi hladam chybu v reprakoch.
Nejjednodušší věc - kup si AC-3 receiver, tím pádem zvuk z DVD necháš rozkódovávat receiverem a pojede ti to na všechny bedny....a s opoznání kvalitnějším zvukem, přeci jen DA převodníky na zvukovkách (i těch nejdražších) nejsou nic moc 8-)