Zdravicko.
Da se prosimvas nekde koupit tento disk?
HDD Hitachi Deskstar 7K250 HDS722512VLAT80 - 120GB
cena tak okolo 4000.
Bud ho nikde nemaji ani v ceniku nebo je nedostupny.
Diky
Printable View
Zdravicko.
Da se prosimvas nekde koupit tento disk?
HDD Hitachi Deskstar 7K250 HDS722512VLAT80 - 120GB
cena tak okolo 4000.
Bud ho nikde nemaji ani v ceniku nebo je nedostupny.
Diky
co je tam to ATA-6??Citace:
Původně odeslal monsoon
ja bych chtel preste tento typ HDD=120GB, 8MB, 7200rpm, ale SATA
ale nikde v Brne ho nemaji!
Ultra ATA 133 (133 MB/s).
Tento disk je ata-100
HDD Hitachi Deskstar 7K250 120GB 7200rpm 8MB SATA!!
videli ste ho nekde uz prodavat, ja sem sehnal jen 7k250 SATA ale 80GB, tu 120ku nemuzu nikde sehnat!!!
btw 80tka je jednoplatnova a teda hodne ticha ;) ako systemovi disk ideal ;)
MadCap
ale prd je tichá, dělá rachot větší než IBM GXP120 co jsem měl předtím.Citace:
Původně odeslal MadCap
to vazne? :? predpokladal som ze bude ticha ... narazas na hlavicky alebo loziska? (na hlavicky samozrejme AAM)
MadCap
AAM je nastaveno na nejtišší seek time a je to slyšet i tak pořád jako když jsem u GXP120 dal max. seek time, takže asi tak, navíc to občas vydává zvuky jak kdybys já nevím co .. lechtal prase které zakvičí přes polštář .. u GXP120 to taky dělalo, ale tam to tak spíš jako kdyby něco chvíli četlo a byl klid. No hlavně že to nepíská jak IBM, kterému ložiska odešly. Samo že kdybych zavřel case, tak ten hdd určitě tolik slyšet nebude, já ho mám pořád totiž otevřený.Citace:
Původně odeslal MadCap
ak to je vazne tak tak ma to sklamalo :( som ocakaval ze jedna platna bude silent :(
MadCap
no já taky, možná se mi tím pískáním nějak zlepšil zvuk a teď slyším všechno lépe ;DCitace:
Původně odeslal MadCap
Tak tohle je jeden z nejlepsich popisu zvuku vydavaneho pocitacovou komponentou, jaky jsem kdy videl... :D :lol: 8-)Citace:
Původně odeslal Spajdr
Mimochodem, pokud nekdo vite, kde bych sehnal ten SATA Hitachi ale 160GB, tak mi prosim prosim dejte vedet...
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...25603&level=36Citace:
Původně odeslal Zilla
maji ho na CC.Citace:
Původně odeslal Zilla
Mam koupit tenhle disk 120GB ATA nebo SATA ??
Vi nekdo nejake rozdily? Co hlucnost?
Kde se da sehnat krom CC Hitachi 7K250? Nejlepe VO....
Toto vazne nikdo nevi? Odkoho je bere CC?
To je sice hezky, ze na nej postujes link, ale prva si poradne precti co tam je....v CC nevi kdy bude, mam ho tam objednanej, ale rekli, ze zatim vubec netusi kdy budou, maj jenom 80ky. :!:Citace:
Původně odeslal monsoon
VO extrapoint...ale zadne super ceny :-( Jinak dostupnost je mrzuta sleduji ji uz 2 mesice a asi se zlepsi az v lednu nebo v unoru.... takze cekat...
Extrapoint ??? Vcera jsem tam nakupoval a na muj dotaz ohledne 7k250 mi rekli, ze je nemaji. Kde jsi vzal tohle info?Citace:
Původně odeslal neGryk
kupoval jsem tam nekolik kousku, ale maj jen 80 GB ATA a pak SATA taky jen 80 GB ostatni nemaj ani v nabidce. jedna se o prazskej extrapoint.... cena o 100 nizsi nez v MO..Citace:
Původně odeslal Capi
tak jsem si dneska zamontoval do compu 7k250 160gb ide a musim rict, ze je teda znatelne hlucnejsi nez seagaty co mam. no ale na druhou stranu rychlost mu nechybi :) doufam ze ty fluidni loziska vydrzi uz naveky ..
Mam tu 80ku SATA a zda se mi ticha, kdyz k ni nedam ucho, ta ani nevim ze bezi, seek je trochu slyset.
Pak mam 80ku 120GXP, ta piska tak ze je to slyset 5 m daleko.
A 120ka 180GXP je neco mezi nima.
jj 180GXP niekedy piskaju :? zatial som sa s tym stretol v jednom pripadeCitace:
Původně odeslal baros
bývalá 80GB 120GXP mi taky začala pískat (po roce), v noci se to nedalo poslouchat, takže skončila na reklamaci, teď mám hitachi (viz. popis) a dělá to při čtení rachot jak staré HDD :roll: samozřejmě dá se to přežít, s pískáním se to nedá srovnávat.Citace:
Původně odeslal baros