JOHA. Má ABIT KV7 deličku AGP/PCI?
Ďakujem!
Printable View
JOHA. Má ABIT KV7 deličku AGP/PCI?
Ďakujem!
Ma delicku FSB:AGP:PCI ;D Rucne se da nastavit 3:2:1, 4:2:1, 5:2:1, 6:2:1
Ak je FSB vyššie ako 33, tak určite...
Ak sa nemýlim, tak naposledy to bolo bez deličky FSB/PCI niekde v dobe Pentia I.
Druhá vec je, či môžeš túto deličku nastavovať ručne, alebo si to doska riadi sama...
486, Pentia ji již mít musely. I P75 na FSB 50 (1,5 * 50) měly PCI na 25MHz.Citace:
Původně odeslal LtK
To mas pravdu, ale mezi tim byly jeste P60 a P66 s chybou v FPU, ktery meli PCI 30 resp. 33 :-) ale to mel malokdo
Tento model jsem měl, ale FSB jela na 60 a 66! PCI na 30 a 33. Takže opět dělička. jinak jsem to měl na nějaký starý ASUSce z bazaru AutoContu před přesně 6-ti lety za 400,- se SiS čipsetem, ale šlapalo to naprosto OK! Chyba v FPU sice byla, ale pravděpodobnost že se na ni dostanu byla malá. Ale to už je jiný příběh. Zkrátka dělička byla i tady. PS - 60MHz jel normálně na 66MHz, přestože se řikalo, že to topí.Citace:
Původně odeslal HAVTOM
No asi som sa trochu sekol, ale v podstate v tom čase ešte 486tky boli bežne rozšírené... Ale odvtedy už delička je... Zase som o niečo múdrejší... :wink:
No dit jsem blbej :-) nak mi to nedoslo .... delicku mel vlastne logicky kazdej procak s FSB vetsim nez 33 ;D
JOHACitace:
Původně odeslal HAVTOM
teda ked dam 6:2:1 delicku a dam fsb cez 200 mozem ocakavat problemy?(vlastne ide o KV7)
Alebo aj to najhoršie odpalenie VGA (ked teraz ide na 100)?
Ďakujem!
[OT]kua chuape saq tu je o tom haaafo dredov, najlepsie pokukat aj rozne testy v EN,[/OT]Citace:
Původně odeslal BYko
osobne si myslim ze este 37-38/222-228FSB je bezpecne ale vyssie by som uz bez delicky nesiel! najma ked nexces odpalit 'hadry'(krasne slovo!). kazdopadne nieco okolo FSB440/DDR440 by som videl ako maximum, zaroven je to zvacsa aj maximum lepsich DDR400 ramiek.
JOHA. Ale ked pojde VGA na 120MHz (6:2:1) pri 220FSB? To uz asi VGA nerozchodí. Via KT600.Citace:
Původně odeslal mino
PS: cudujem sa preco nedali prave 6:3:1.
Ďakujem
2BYko: Povedal by som, že 6:2:1 znamená, že PCI je na 1/6 FSB a AGP je 2xPCI...
Aspoň na KT600 je, ak ma pamäť neklame, pri FSB 200 a deličke 6, AGP aj PCI na správnej frekvencii...
Ak som tomu dobre pochopil tak ak je fsb 220 (6:2:1) tak PCI bude mat 36,6 a AGP je 2x PCI=73,3.Citace:
Původně odeslal LtK
No ale mne v sandere 2004 ukazuje pri 200FSB (6:2:1) PCI 40 MHz a agp 8x80MHz a USB 48MHz.
tak neviem co si mam mysliet. A ukazuje mi pri PCi multipler 1/5x.
Tak co si mam mysliet (doska je na hovno alebo ...)?
Ďakujem.
Paneboze !!!!!!!!!!
CTETE PORADNE FORA !!!! SANDRA JE DEBILNI TUPI HOVADO !
Proste neukazuje veci spravne, mas-li KV7 a v BIOSu 6:2:1 a FSB 200, tak ti AGP jede na 66 a PCI 33.
Probiralo se to tady tisickrat a mozna by se to melo dat jako dulezite.....
Nainstaluj si AIDA32 a ta ti to ukaze spravne, nebo uplne nova Sandra 2004 SP1 to snad taky rika spravne ....
Ok. Myslel som ze sis 2004 je uz v poriadku.
Stiahol som tu sandru 2004 SP1 a uz ukazuje spravne.
ďakujem
treba ja s brutalni oveclockem z 60@66 a 500MB SCSI diskem co rval jako cirkularka....(vyrazeny server ale to uz je moooc roku nazad) ;DCitace:
Původně odeslal HAVTOM