-
CX2388x Linux drivery
Mam v merku LeadTek WinFast TV2000XP verzi expert (ta se lisi od starsi deluxe prave chipsetem - expert ma cx23881 a deluxe ma bt878, expert ma navic stereo TV a 10bit DA). Mel sem na pujceni Deluxe verzi a ta jela s bttv uplne krasne - jenze bttv jaksi nepodporuje cx2388x (novy chipset conexantu) - nebo teda jen tak napul v novejsich verzich, driver cx88 je v pre-alpha verzi. Chtel bych se zeptat zda nekde provozuje pod Linuxem kartu s chipsetem CX2388x - popr. s jakym driverem.
-
-
sorry nechtel bych pouzit nejakou neprimerenou imperttinenci ... ale mozna by neskodilo si jeste jednou precist muj puvodni prispevek, na druhou stranu bych uvital nejake zkusenosti s timhle driverem - protoze ja tu kartu sam samozrejme jeste nemam...:-)
-
-
Dik - procetl, al vysledek opet stejny - jeste sem napsal primo tomu kraxelovi (nebo jak se pise) - co ma tu stranku bytesex / tak uvidme jak s tim cx88 daleko...
-
no dyt na tech forech pisou ze to nestoji za to.... image quality sux atd. :wink:
ma ten leadtek neco co jiny karty nemaji? ??? stereo TV, 10bit DA? :?: to tak potrebujes?
a jak uz sem rikal, zkus bttv ve 2.6 kernelech... naky mailing list devel kernelu nebo tak... v4l2
-
zdravim - jj mam 2.6.0.test8 a jede to OK - ale to byl ten Bt878 chipset -
btw v puvodnim 2.4.22 vanilla source bttv padalo o106 (Ooops apod)
a mam tu taky odpoved autora cx88 :
> video yes, stereo sound likely not.
>
> Gerd
jeste se ho ptam primo na ten leadtek, tak uvidime....v zasade by mi stacila ta starsi verze - ale cenove to vychazi na +400,- za stareo verzi...coz neni moc.
-
otazkou je jestli to stereo stoji za vyssi cenu a problemy :!: :wink: a myslim si ze ne :) leda ze bys mel nakou dobrou kabelovku (televizi), tam bys mozna neco poznal..
-
No ja si v nejakym zachvatu koupil katu s CX23881 od MSI a uspokojive nechodi ani pod Win :evil:
-
2minio - a dscaler ti s tim nejede ? v verzi 4 neco 8 (tusim) by mel tenhle chipset uz podporovat....
btw nezkousel si to v linuxu rozchodit, co?
-
Kdyz jsem naposledy zkousel dscaler s podporou toho chipu tak byl jeste v nejaky beta verzi takze to chodilo, ale padalo to sekalo se to a tak. Konec koncu co chtit od betaverze ze :-) Pod linuchem jsem to jeste nezkousel.