GEforce mx440SE od apola(bloody monster) ma pamet na 333mhz a kdyz ji nataktuju na 340mhz tak se delaj fleky. Procesor jde v pohode z 270 na 330 a nic. Vetrak mam vlastni vyroby - 22W
Printable View
GEforce mx440SE od apola(bloody monster) ma pamet na 333mhz a kdyz ji nataktuju na 340mhz tak se delaj fleky. Procesor jde v pohode z 270 na 330 a nic. Vetrak mam vlastni vyroby - 22W
Ahaaa, tak za 1) co se timhle postem snazis sdelit? A za 2) proc to davas do tehle sekce, kdyz je tu i sekce nVidia garficke karty?? :roll:Citace:
Původně odeslal redux
Moved. Tam at si s tim prislusni modi udelaji co uznaji za vhodne. :wink:
asi sem se spatne vyjadril. je to GEforce mx440
Pisu to sem protoze to je Grafika! A me se zda divny ze kdyz zrovna s touhle nekdo dal docela slusny OC tak me to skoro vubec nejde...
od akého výrobcu je?
Apolo
fuj! Takého nepoznám!
Urcite nejaký šmejd!
100pro tam dali nejaké lacné 266tky - lacno kúpili,
staktovali na 333MHZ, ulozili do BIOSU a vyzerá
to ako 333MHZ!
Mozno to nie je pravda, mozno sú pouzité len SHIT pamäte...
co delat... ???
kolko ns ma pamete ???Citace:
Původně odeslal redux
Mě se moji GF4 MX440SE od ST Lab(s) podařilo přetaktovat na:
Jádro:350Mhz
Paměti:433Mhz
Paměti jsou Samsung.
Možná pujde ještě víc zatím jsem se v tom moc nešťoural...
Odporucal by som to najblbsie riesenie ale jedine, a to predat grafiku niekomu , s tym vykonom spokojny nebudes, ked si tu niekto s poriadnou gfmx440se taktne grafu, narast z 5000- na 8000 3dmarkov , tak potom nema zmysel aby si mal grafu co da tak max 5500 3dmarks.
No v sekcii vedla vydiet ze 9000 sa s mx440 da vymackat v pohode. Skus to jednoznacne predat
pravdu hovorí!
ja som vymačkal zo 5200b :arrow: 7563b
a ešte som neskončil!
konfig v opise
No vzhledem k tomu ze jsem presne tuto kartu mel taky muzu ti rict, ze z ni ani vic nevyloupnes, je to podelany OEM a s tema pametma je jak psal nekdo vyse. Me sli maximalne o 5MHz. Jadro jde samozrejme vic, protoze je asi opravdu od nVidie :) Jinak s nize uvedenou sestavou mi to hazelo myslim 4800 v 3DMark01 :evil:
Pak mi dali 4200Ti (extraponit) a to uz je o neco lepsi (ne o moc ??? )
Rychle se ji zbav.
to akože odškodné od apola či čo ?
Aj ja by som také chcel!
Musel jsem ho doplatit samozrejme :evil:
aha, :-)
a o koľko má lepší výkon ?
to si nemohol rovno doplatiť a kúpiť MSI či ASUS
No ted uz ji nemam. 440stala asi 2200 a to titanium asï necely 4000, bylo to v lednu03.
440SE - kolem 5000
4200Ti - kolem 8500