-
Jaka graficka karta
:?: Jakou by jste mi poradili vhodnou grafickou kartu k nasledujici sestave?
Cyrix 6x86MX PR200, 32 MB, 17´ monitor.
Nyni mam 4 MB S3 a zajimalo by me jestli ma jeste cenu, asi hlavne vzhledem k procesoru, zkouset vykonnejsi gr.kartu.
Dik moc za jakykoliv komentar.
-
Ja bych do toho sel... :-) Sezen si V3 a uvidis ;D Mel sem P200MMX 32ram + Voodoo3 a jeli me hratelne skoro vsechny hry te doby (1999-2000) :NFS5,U.T.,Q3,NHL2K. Ty 300,- za V3 te nezabijou, ale bude asi problem sehnat PCI verzi...
-
nezlob se na me, ale davat k dejchavicnymu praseti jako sajrajt pr200MX Voodoo3 je hazeni perel svinim :wink: , tak karta tomu vubec uz nepomuze, ten procak je schopnej krmit tak mozna Vodoo1, nebo rivu128(zx). Maximalne by se dalo uvazovat o Voodoo2. jakakoli vykonnejsi karta bude prilis nevyuzita
-
Musim souhlasit s Rabanem ..... max VooDoo 2
-
Myslim, ze V2 nebo V1 tezko sezene...ta v3 se da sehnat prece jen lip, kamos ji koupil za 300,-. Ja v te dobe sem zani dal 3700,- :D A pouzival sem ji az do letosniho dubna :-)
-
no jo, ale muze se stat, ze na V3 bude mit na tom snekoidnim procu ve finale nizsi vysledek nez na V1, nebo V2. To je to oc tu kraci.
P.S. na nejakym bazaru neni zas takovej problem tu V2 sehnat.
-
Voodoo2
Hmm...náhodou bych něco jako voodoo2 měl :-)
-
nejaka Diamondka 12MB sa vala v skrinke aj mne...
-
muzete mi prosim vas na mail poslat nejake detaily o tech kartach, kolik by jste za ne chteli penez, parametry atd.
dik moc
machayda