Ktore ovladace su pre tuto kartu co sa tyka podpory ,bezproblemovosti a funkcnosti hier a karty najlepsie ???
dik
Printable View
Ktore ovladace su pre tuto kartu co sa tyka podpory ,bezproblemovosti a funkcnosti hier a karty najlepsie ???
dik
Použivam 3.7
žiadny problem
bezna praxe je pouzivat ty nejnovejsi - pokud s nimi nenarazis na nejaky problem.....
duvody - opravovani chyb v novejsich hrach apod.
S Catalysty 3.7 mám nejmíň problémů - s 3.9 problémů dost.
jj catalyst 3.7 no prolbem. Cat 3.8 samá modrá smrtka, 3.9 sem radši ani nezkoušel...
S cat3.9 naprosto v poho
no , já nevim...až na vyjimky v podobe nekterych her - kde to bylo proflaknute a na 8500 to delalo problemy vsem - ktere bych ovsem na prstech jedne ruky spocital mi 8500 od manli (!) nedelala nikde problemy v podstate s jakymikoliv ovladaci....
takze 3.7.....
Buď použi ATi Catalyst Driver 3.7 alebo ATi Neutral Catalyst Driver (naposledy boli na www.softnews.cz)Citace:
Původně odeslal hyde
Pouzivam Catalyst 3.9 - zatim bez problemu :-)
Ja som si vzdy dal najnovsiu verziu a no problem, momentalne mam 3,9 OMEGY
gta 3 trha na 9100 pomoze nove drivery?
Ja mam osvedcene, ze na 3.1 mi jedou hry o 10-20% rychlejc nez na cemkoliv vyssim. Jako jo sou to stare drivery, ale kdyz v hrach jako CS, Q3 a v 3dmarku2001 mam fakt vo dost vetsi vykon... tak fachcim na nich.
Mam Saphhire Atlantis Radeon 9100 (bohuzel jen 64bit sbernice :? ).
Ja používam najnovsie Omegy (3,9) a úplná pohoda...
Ja si vzdy davam najnovsie koli opravenym chybam - vykon sa mi nejak extra nemeni...
Jasne urcite to pomozeCitace:
Původně odeslal Peter Chovanec
Já používám 3.4, hned po nich byly u mě nejlepší 3.7. u ostatních mi vypadávali textury v hrách nebo i 3dmarcích.
3.4 jsou (si myslim) nejrychlejší.
Tak ted sem prisel ze s 3.9 mi nefacha TV-In takze D.N.A. 3,7a
Mozno mi tu niekto pomoze. Vie niekto poradit s tymto problemom ?
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=40516
Dik.