má už někdo ozaki homme???
zdravím lidičkové:-)
máte někdo tyhle repráky???. starý creative dtt2200 slouží a hrajou sice dobře ale chtěl bych něco lepšího a tyhle vypadají docela dobře (jen ten odstup signál/šum). nebo poraďte něaký repro tak to 5000,- možná i 6000,- jen ne genius ht 5.1 ne že by byly špatný ale ten subík je nějakej divnej.
thx za odpovědi
jedny z nejhezčích co jsem viděl...
Ten design se jim opravdu povedl !! Jenom mám pocit, že to mohli udělat větší...(samozřejmě nemám právo hodnotit něco, co jsem neslyšel)
Vím, že některé malé bedny mají překvapující zvuk, ale jak si jednou člověk zvykne na 30L satelity a 140L subwoofer, tak má k menším bednám vrozenou nedůvěru. Na druhou stranu chápu, že se každému do bytu nehodí další "nábytek" obřích rozměrů...
Ty satelity a sub zmíněný výše jsou bráchovy. Já mám jen asi 10L dvoupásmovky vlastní konstrukce(krmeno 2x10W sin) a 17L sub (aktiv. 40W sin - bráchovy konstrukce). Ale když se tak dívám na ty ceny u levnějších 5.1 sestav, dnes bych se už do toho nepouštěl. To že je to komplet ve dřevě, kvalitně a přiměřeně zatlumeno je slyšet. Ale ty 2 pásmovky mě přišly na skoro 2200,- a dalo to dost práce. Stačilo by něco málo přihodit a měl bych 5.1 navíc se zesilovačem(pravda jen ten sub trochu LAMERský)
Navíc se mi nelíbí, že při hlasitostech blížících se maximu u většiny komerčních soustav přestane subwoofer stačit satelitům. Navíc udávané hodnoty výkonů jsou hodně vzdálené realitě (teda pokud nejsou použity spínané zdroje a spínané konc. zesilovače, ale upřímně si myslím, že ne, protože to by pak cenu posunulo jinam)