Procetl sem vsechmo mozny a vybral sem tyhle tři monitory do 6000.
ADI P750, Samsung 755DFX a 753DFX. Nebo jestli nekdo vite o necem lepsim... Prosim napiste sem nejake skušenosti, potřebuju to co nejdřiv. Díky
Printable View
Procetl sem vsechmo mozny a vybral sem tyhle tři monitory do 6000.
ADI P750, Samsung 755DFX a 753DFX. Nebo jestli nekdo vite o necem lepsim... Prosim napiste sem nejake skušenosti, potřebuju to co nejdřiv. Díky
a co todle: LG F700P 17" Flatron TCO99 ? Cena je +/- 5800,- s DPHCitace:
Původně odeslal matyas
(www.tsbohemia.cz)
edit: v Brne a Olomouci je maji dokonce skladem...
taky byl na seznamu, ale na foru bylo více negativních skušeností obecně k LG, tak sem ho škrtnul. nebo mas dobrou skušnost?
ale sem zPrahy
kamos ma nejaky lg 17" s flatronem a nestezuje si 8-)
a oprav si podpis nebo ti ho nekdo smaze....(viz zpravy od adminu)
neni uplne koser, ale nestezuju si. Rozhodne lepsi jak radoby ploche Hyindai a ostatni DynaFlaty :)Citace:
Původně odeslal matyas
takze podle tebe je lepsi než ty co sem napsal(všechno Dynaflat)?
nevim jake mas priority, ja chtel opravdu plochej monitor (lg vs trinitron vs diamondtron (?)). Na trinitrona jsem nemel a Iiyama byla uz prilis draha (9k vs 13.5k).Citace:
Původně odeslal matyas
Při výběru jsem vycházel z toho jak dopadly v různých testech. Nevybýral jsem podle typu obrazovky.To že mi vyšli všechny DynaFlat je náhoda.
A to, že je skutečně plochá obrazovka znamená automaticky lepší kvalitu nebo si jen nechtěl ''akvárko''?
nechtel jsem akvarko, a valec/koule kterej je za rovnym sklem je podle me jeste horsi jak klasicke vypoukle obrazovky (Q910 a spol., silenost, strasne me rusilo jak v krajich uhyba obraz do hlouhy)Citace:
Původně odeslal matyas
Chtel jsi monitor do 6k, napsal jsem muj tip. Vic ti asi neporadim, pac jsem F700 nemel a ty tve kusy jsem taky nevidel, takze nemuzu porovnavat.
Asi nejlíp udělám, když se na to LG pudu podívat. Díky za odpovědi
mozna to bude taky tim ze ho ma vic lidi.. ja mam zkusenosti 2xOK LG F900P, 1xOK LG F900B, 1xspatny (mazly rohy) LG F900B, 1X dobry LG FT795+.... 17" jsem uz ted nedoporucoval :wink:Citace:
Původně odeslal matyas
jinak dynaflat, invar zality do plochyho skla je to nejhosi co jsem kdy videl - Q910, v tydnu posilam na reklamaci (konecne)... na moje stary 17 Miro 1785 se divam radsi.
sakra, ty jsi videl bezvadne F900x ? Hmmm, ja videl 4 kusy (F900B/P) a vsechny meli tu vadu geometrie (akorat o tom zadny uzivatel nevedel, nasel jsem ji az ja :D )Citace:
Původně odeslal ICE
o tom se vi dlouho, je asi na vsech LG... ale ostatni monasy maj taky vady geometrie, takze to me fakt netrapi :) OK jsem myslel ze proste na nich neni nic co by rusilo pri praci, rozmazly rohy, neostrost, duchove, MOIREEEEE... nenavidim Q910...
no ja ho chtel dat na reklamaci (hlavne to vrneni za chodu mi vadi, jsem nachylnej na hluk), ale bojim se ze dostanu sice novej kus, ale horsi nez ten co mam :D (a tedka se stejne nedaji nikde sehnat)Citace:
Původně odeslal ICE
Jeste sem původně chtěl tolik vychvalovaný AOC 7A+, ale že prej se už neprodává. Tet sem ho nasel na www.mb-shop.cz za 5800,-. Myslíte, že je pořád ještě nejlepší? v týhle cenový kategorii
A+ nejsou spatny... jeste prihazuju jednu F700P - bad... prohly vrsek obrazu...