Nějak mi nefunguje aktualizace programu, nikdy se to nestáhne úplně a potom si program myslí že už mám 4.1 a nefakčej na to iAVS ani 4 ani z4.1 není nějakej link kde to stáhnu ručně?
Printable View
Nějak mi nefunguje aktualizace programu, nikdy se to nestáhne úplně a potom si program myslí že už mám 4.1 a nefakčej na to iAVS ani 4 ani z4.1 není nějakej link kde to stáhnu ručně?
Ty máš se všema aktualizacema problémy, nejde ti ani aktualizace na Windows, možná, že to bude mít něco s Windowsem nebo tak, když ti to takňák nefunguje. Já bych zkusil reinstall Windows, ale určitě najdeš i něco jinýho.Citace:
Původně odeslal Dominator
CO? ??? Mě všechny aktualizace jdou. A mi tu mluvíme o programu a ne o WIn, ty mi šlapou na 100%.
COPAK NIKDO NEMÁTE AVAST??? v diskuzi o anti virech jsem o něm dost slyšel!Citace:
Původně odeslal Dominator
Zkusil jsi reinstalovat Avast? Jaký máš číslo na Avast? 30ti denní nebo nějaký vygenerovaný :-) ? Mě to dělalo taky blbosti tak jsem to přeinstaloval a nechal číslo na 30 dní a pohoda. ;D
mám avast 4.1 home (licence zdarma jen za registraci) a nemám problém
No ale já nechci licenci na 30 dní a reinstal už jsem zkoušel prakticky 4 jede ale upgrade na 4,1 mi jí vždy posere a potom už je to na reinstal. Nebo je na stáhnutí už rovnou 4.1?
Já jsem to vždy zkoušel s 4.1! Přechod ze 4 na 4.1 mi nějak nešel, tak jsem si stáhnul 4.1 a v pohodě. ;D
Ale 4.1 rovnou na stažení není? nebo mi please hoď link.
Please kde se dá stáhnot 4.1?
http://www.asw.cz/i_idt_936.html
můžete se i zdarma zaregistrovat a získat licennční číslo na home verzi
No právě ale já potřebuju 4.1 a ne 4.0!!!! Viz. čti vejš! :arrow:Citace:
Původně odeslal acheron
se ti to an tu 4.1 samo updatuje :)
JEžiši ty seš asi deb.il!!! Čti viz vejš. mě to prostě nejde!!!Citace:
Původně odeslal acheron
No nemyslím, že jsem debil jen proto, že mi to funguje - spíš naopak by to přirovnání sedlo na tebe :)
Já? :lol: ;D Když neumíš číst, tak to je fakt těžký! ;D
Stáhnout verzi 4.1 jde určitě. Stačí jen umět hledat na stránkách Alwilu.
Tady si snad ze mně někdo dělá srandu DO PRD..LE konečně říkám že potřebuji 4.1 a ne 4 kterou budu update na 4.1!!! :evil: :evil:
Klídek to už je 4.1 akorát to tam není napsaný..
Stáhni si to a neházej nervy :wink:
Tak to sorry, tak to nejseš deb.l ty ale Anwil!! ale jinak dík!