Ahoj lidicky...mam problem...kamosovi padaji hry...jsem si celkem jisty, ze to bude pametma (ma 512MB, 400MHz)...kdyz jsem vypnul Quick Boot, tak test pameti probihal celkem 3x...nevite, co s tim?
:?: :?: ???
Printable View
Ahoj lidicky...mam problem...kamosovi padaji hry...jsem si celkem jisty, ze to bude pametma (ma 512MB, 400MHz)...kdyz jsem vypnul Quick Boot, tak test pameti probihal celkem 3x...nevite, co s tim?
:?: :?: ???
To je ale úplně normální,že když v BIOSu vypneš Quick Boot tak se to testuje 3x :| .A pokud ti projde Gold Memory tak bych tipoval spíš něco jinýho,deska možná. ???
u ostatnich pc pameti nebihaji jen 1x...jeste jsem nikoho nevidel, aby mu to nacitalo nekolikrat...na kolik ma byt nastevy clock u dram pameti v biosu kdyz jsou to 400MHz...ja mam na 166MHz a vse jede ok...on ma 200MHz :-( :|
Protoze u drtivy vetsiny desek je v Biosu jako default nastavenej Quickboot, tj. test pameti jen 1x. U DDR 400 je realnej takt 200 MHz, 166MHz je pro DDR333.
Stava se ale ze pameti ktery by mely jet DDR400 skutecne nejedou tak jak maji, muze to bejt pametma (vetsinou) a nebo tim ze si s mima nerozumi deska. Zkus nastavit pomalejsi casovani, a eventuelne pameti reklamovat.
Testovanie pameti 3 krat pri vypnutom Quickboote je normalneCitace:
Původně odeslal Neonek
Viac ti neporadim
- musis napisat o ake pamete sa jedna, ake mas nastavenie v Biose (casovanie,napetie)
- typ dosky a CPU
- este ti poradim prejsi si FAQ thready v sekciach podla toho ake mas komponenty - vacsina otazok je tam uz vyriesena
no zkus to goldmemory. neni to tak davno, co jsem se setkal s tim, ze na desce s SIS735 byly vsechny pameti vadne ( ackoliv jsem je mel vsechny prozkouseny ) a sekalo se to. desku jsem poslal na reklamaci, kde me ujistili ze je vporadku a ze je to problem CPU. dal jsem ho tedy do jine desky s chipsetem via a najednou je vse bez problemu, takze si z toho muzes udelat obrazek...