Jakou vypalovačku by jste mi doporučily tak do dvou tisíc?
Printable View
Jakou vypalovačku by jste mi doporučily tak do dvou tisíc?
mozna nakyho TEACa :idea: mam CD-W548E a sem s nim spokojenej...
Dneska jsou ceny vypalovacek v podstate totozne az na Plextor a i jejich vlastnosi a schopnosti jsou totozne... jestli koupis ASUS, TEAC nebo LiteON je vazne jedno.Citace:
Původně odeslal xdag
taky doporucuji teac , jsem s nim spokojenej a jeste mi neznicil jedine cd . . .
Poslední teac by W540E. Na novější dávaj už jenom svůj potisk, takže už to neni co to bývalo:-(Citace:
Původně odeslal DOT
Paneboze pokud stoji Pioneer o 300Kc vic,tak neni co resit :roll:
Naprostej souhlas - namlsan dvema W540E jsem kamosovi poradil, at si koupi Teac. Koupil Teac W552E a po par mesicich funguje jen s RW. Teac uz nebrat!Citace:
Původně odeslal Mastr
rika se ze TEAC vypalovacky hodne zatezuji procesir! takze PLEXTOR 48/24/48A je podle me super volba!
kdyz trosku pridas tak Plextor Premium....ale Teac sem mel 4rychlostni...a np...ale ten novej 40x me opravdu zklamal...sel pryc...
Osobně myslim, že Premium jsou zbytečně vyhozené peníze. Na domácí pálení stačí Liteon nebo něco tomu podobného. Peníze pak můžeš dát do něčeho v jiného v PC nebo investovat do něčeho inteligentnějšího:-) Pokud už by se mi honila myšlenka dát 3500 Kč do téhle oblasti, tak bych si litr připlatil a koupil rovnou DVD :wink:
Plextor premium je fakt vo nicem, precti si na netu nejakou recenzi! sou to jen vyhozeny prachy!
plextor alebo teac su uplne SHITY co sa tyka citania chranenych CD.....
s tymito napalovackamy sa obycajny vyje***y Safedisk alebo serucom kopiruje 100rokov...
ked chce niekdo napalovacku ktora ma napriklad Safedisk spraveny za 3 a pol minuty (kym plextor za 10) tak nech si kupi ASUS ...
to je najlepsia napalovacka co sa tyk citania chranenych CD !!!!!!! ;D :wink:
Ovsen nie je na svete len Safedisc, ze? A v tom ten ASUS nie je The best of...
To neplati o mojej vypalke. http://www.cdr.cz/a/3949/7Citace:
Původně odeslal hyde
A s tou ASUS-kou srandujes: http://www.cdr.cz/a/5163/7
v levi v bazaci maji F1 za 2000 bez dane ;D tohle the best of
ze tam neco pisou na cdr.cz to nemusi byt smerodatny, staci si stahnout novej firmware a vypalovacka muze cist chraneny CD uplne jinak, muj plextor, ted treba umi palit i na 99min CD, jen sem to jeste nezkousel, snad tento vykend!
Taky bych doporucil Teac ale jenom tu 540E Mam ji a jsem spokojenej a nebo Plextor
Chlape, ty se prober. Je vidět, že jsi Plextora ještě neměl. Až něco vyskoušíš, tak potom breptej. A nezapoměň napsat, že jsi jich zkoušel hodně a všechny byli shity. Bez Plextora neni pořádné pálení = Plextor Premium. Jinak Plextor ten poslední 52x se trošku nevyvedl.Citace:
Původně odeslal hyde
Asus podle recenzí velmi dobrej a věřím, že i v praxi.
ja prilejem olej do vatry - jednoznacne LiteOn!!!
Dříve byli Lite-on pěkný srač..Citace:
Původně odeslal Odar
Co jsem slyšel s dnešníma výpalkama Lite-on, tak celkem spokojenost, takže by to mohla být dobrá volba.
Pokud bych měl ale vybrat mezi Lite-on a Asus, tak beru jednoznačně Asuse.
Bol by som zvedavy V COM JE NAPR. PLEXTOR ALEBO TEAC LEPSI ako ASUS :lol: :lol: :lol: ;D ???
TEAC v nicom, ale Plex ma nejake vyhody...