Mně kolem 45s!
Podle mně čím rychlejší počítač tím pomalejí najíždějí!
Printable View
Mně kolem 45s!
Podle mně čím rychlejší počítač tím pomalejí najíždějí!
asi tak do minúty ;D ale potom ešte načítava asi 30 sekúnd :roll:
Od puštění PC do přihlašovacího dialogu (CTRL+ALT+DEL) doma 32 sekund (bez RAIDu a S-ATA), na desktopech v práci (IBM/DELL) cca 26 sekund, na NB cca 30-40 (přesně jsem neměřil)...
Nezáleží to tak docela na rychlosti CPUčka, záleží to na počtu zařízení (resp. objemu ovladačů) a pak taky na vyladění Windows...
Jestli se ti zdaji moc pomaly tak zkus bootvis.exe
Utilitka tusim primo od Microsoftu, zrychli ti boot Windows, nekolikrat je to tady uz probirany :?
ako sa používa ten bootvis :?:
To bude nějaká blbost která to ještě zbrzdí, takovejch už tu bylo.
...pokial tym myslis bootvis, tak to kecas pekne kravoviny :roll: :evil: :?Citace:
Původně odeslal Dominator
Taky se mi zdá podle všech různejch názorů co jsem tady po celým OC viděl.Citace:
Původně odeslal mtrix
Me to bootuje tak 35sekund (15 post + 20 Windows - do plochy s Wincmd).
no mne to ide tiez tak do 30sekund :-)
taky tak 30 sekund
25 s :-)
no ak ratate boot do casu kedy sa zadava heslo tak to je ultra fast ;) stopnem to ked najblizsie o dva tri tyzdne resetnem komp :lol: , najdlhsie vzdy trva faza po prihlaseni ked sa pustaju vsetky srackyl po starte (UD, SIM, Hmonitor, Ad-Muncher, Daemon-tools, UD mon, Antivir pripadne DC a bohvie co este vsetko :)) takze to riesim tak ze hibernujem :) vtedy je boot za 20s do full working wokien ;)
MadCap
No neni to cas k zadavani hesla, ale do celkoveho nabehnuti Win ( prihlasovani doma nepouzivam ) :-)
5 sekund :wink:
Po použití Bootvisu bootuje kompl (od hrábnutí na disketovku po POSTU) až po natažení všech ikon a rezidentních programů za cca 25s... nicméně bootvis změřil 12,5s... asi něco nezapočítává (zřejmě právě ty rezidentní programy (antivir, fraps apod.)
Jo, na mým starým Pentiu II 350MHz nabíhají XP do 20 sekund a na novým Athlonovi XP 1,5 GHz jim to trvá skoro třičtvrtě minuty :| Mám desku s čipsety VIA, tak si trochu zkusím pohrát s ovladačema, ale nevěřím v úspěch...Citace:
Původně odeslal mtrix
25sec k prihlaseni + max. 5sec k uplne pripravenosti
mě tak 2minuty, než tam dám všechny hesla a než se to dohrabe do woken :lol:
vcetne POSTU, az prihlaseni tak kolem 25-30 s, + prihlaseni 5 s.
Jak to děláš? ???Citace:
Původně odeslal Spajdr
To snad nejde ani s čistou instalací. ???
Mě jede 40-50s (asi vyhážu ty kraviny při spuštění)
:-( nejvíc mě zdržuje antivir a HW monitoring :-(
Mě od sepnutí spínače asi 30s do úplného načtení, mám tam tuto instalaci asi 3 měsíce.
Citace:
Původně odeslal Spajdr
si tam jeste zapomnel napsat pred tu 5 jeste jedno cislo wid?:-)) to ti nezeru:-))))))))
Me osobne trva boot wxp profi sp1 tak 45 sekund... Z toho tak 15 nahravani serepeticek po startu :)
ale jo...tipl bych na nejakou hibernaci apod...Citace:
Původně odeslal Michal