Na tomto monitoru je v leve casti obrazovky rozmazanejsi obraz nez na zbytku obrazovky. Dela mi to na vice pocitacich. Muzete mi poradit cim to muze byt, zda-li ste se s tim nekdy setkali a jak to resit. Dik za odpovedi.
Printable View
Na tomto monitoru je v leve casti obrazovky rozmazanejsi obraz nez na zbytku obrazovky. Dela mi to na vice pocitacich. Muzete mi poradit cim to muze byt, zda-li ste se s tim nekdy setkali a jak to resit. Dik za odpovedi.
reseni je jednoduchy - koupit novej monitor, precijen todle uz je slusna vykopavka.
No, popravde receno, tenhle monitor je rok starej :), prosim o odbornou radu ne jako tenhle E.T., kterej tvrdi bludy o naky vykopavce.
no tak jedine si stahnout nejakej program jako treba Nokia tester http://www.3dnews.ru/files/pub/bench/testm-e.zip a vyladit ho :wink:
jinak tyhle monitory se vyrabi uz od r. 2000
1) ufony si priste nech odcestyCitace:
Původně odeslal kadrpac
2) moje chyba - prehlid sem se a mel sem namysli T562ku ktera je hojne zastoupena jakozto "repas" a trpi podobnejma neduhama
3) dyz je rok starej a tudiz v zaruce, pak neni problem reklamace ne?
Tenhle monitor nema v OSD korekce na stelovani Focusu na jednotlivejch castech obrazovky takze normalnim postupem s tim tezko neco udelas a kdyz ho vodevres a pokusis se to nastelovat trimrem pro doostreni plochy tak prides o zaruku.
Jj, asi pude do reklamace. Asi s tim nic nenadelam.:( Dik za rady a sry za UFOna:)