potrebuju najit nekoho, kdo se vyzna lednickach a chladicich zarizenich (nejlip opravar), s kym bych mohl konzultovat stavbu dvojokruhoveho vysoce vykonneho chlazeni...pokud se v tom nekdo vyznate, kontaktujte me please na f1jordan@email.cz :wink:
Printable View
potrebuju najit nekoho, kdo se vyzna lednickach a chladicich zarizenich (nejlip opravar), s kym bych mohl konzultovat stavbu dvojokruhoveho vysoce vykonneho chlazeni...pokud se v tom nekdo vyznate, kontaktujte me please na f1jordan@email.cz :wink:
No muzes se zkusit zeptat jednoho naseho obchodniho partnera...p. Luboš Martykán, fa MCHS...tak delaji tyhle opravy a taky montuji chlad. zarizeni do velkych chald. boxu na zeleninu a podobne...tel 603 845 987 Nak
dik, ale radeji bych sehnal nekoho, kdo uz ma nejake zkusenosti s prestavbou takovyh zarizeni k chlazeni pocitacu...to znamena, ze by bylo fajn, kdyby se nasel nekdo primo tady z fora...
No ja pracujem vo firme na vyrobu klimatizacii, ale viem z toho asi polovicu co by som mal vediet, takzhe Ti asi moc napomocny nebudem, ale pokial nieco potrebujes vediet napis a ak budem mat cas opytam sa nasix inzinierov keby som nevedel poradit. Zdar.
jo tak s tim sem taky narazil...
kdysi sem chtel taky nejakyho mrazika namisto vodnika
obesel sem par chladservisu a ty hovada tam vubec nic nevijou, teda pravda lednicku opravi ale aby mi vysvetlili jak takovej okruh funguje+nejaky tipy abych vedel jak nejlepe to do kompu predelat to ne....
Chce to fakt nejakyho fandu