doska co mam v popise ma kt 133 chipset a chcem vediet aky najvecsi disk mi na nej pojde.
mam v plane hitachi 120gb 8mb cache a chcem vediet ci by mi to islo bez problemov...
vopred dik
Printable View
doska co mam v popise ma kt 133 chipset a chcem vediet aky najvecsi disk mi na nej pojde.
mam v plane hitachi 120gb 8mb cache a chcem vediet ci by mi to islo bez problemov...
vopred dik
No osobne si myslim, ze 120GB by nemel bejt problem, ale vetsi uz nee. Mrkni do sekce disku, tam o tom neco je a co se tyce desky, tak mrkni na stranky vyrobce, jestli nevydal BIOS co to resi (jako to udelal Abit)
Myslim ze by to nemal byt ziadny problem.Mala by ho zobrat v poho. :wink:
mximalni kapacita je nkde kolem 136GB ale pro jistotu si sezen predem co mozna nejnovejsi BIOS :-)
Vsak co sa tyka BIOSU :Citace:
Původně odeslal vogo
som si musel dat BIOS z roku 2001 tusim 19_7 lebo biso z roku 2002 mi robil take chujoviny napr.:strasne dlho sa mi startoval hociaky windows (98,ME,2000,xp) a potom isiel aj strasne pomaly .............. skusal som ho aj preflashovat este raz ale vzdy to iste ale ved by mi mal na tomto biose 7_19_2001 ist 120bg disk ne ???????????
dik
Citace:
Původně odeslal vogo
Vsak co sa tyka BIOSU :
som si musel dat BIOS z roku 2001 tusim 19_7 lebo biso z roku 2002 mi robil take chujoviny napr.:strasne dlho sa mi startoval hociaky windows (98,ME,2000,xp) a potom isiel aj strasne pomaly .............. skusal som ho aj preflashovat este raz ale vzdy to iste ale ved by mi mal na tomto biose 7_19_2001 ist 120bg disk ne ??
dik
Pojde to tam.
BTW.: Matsonic MS8127C = ECS K7VZA PCB 1.0
Citace:
Původně odeslal Rainbow
to je super...........
inac ked sa mi startuje comp tak mi vypise K7VZA a PCB mam fakt 1.0............... ha ;D
dik