jak ste ho montovali? o kolik ste potom mohli lip taktovat grafarny? ted sem se dival do brozury a instalace vypada fakt hnusne obtizne!
Printable View
jak ste ho montovali? o kolik ste potom mohli lip taktovat grafarny? ted sem se dival do brozury a instalace vypada fakt hnusne obtizne!
koukni na jejich WEB maji tam instalaci ve Flashi, myslim,ze je dost nazorna....Citace:
Původně odeslal Neller
jo dival sem se na ni, ale nejak me nejde stahnout-nevis/nevite nekdo proc? nemohli by ste me ju nekdo treba stahnout a poslat? dikCitace:
Původně odeslal Chihuri
Vcera sem to dodelal a podle navodu to jde jako po masle :-)
a tobe se to pradilo, ta animace ve FLASHi, stahnout? me to proste nejde!Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
a chpaes, kdyz budu mit rozmontovanej kompl, tak se nemuzu pripojit na net, abych se na to podival, tak si to chcu stahnout na druhej kompl-kde nemam net!
Ne, ja to delal podle navodu kterej byl v ty krabici... :wink:
a jak to dopadlo s O/C o kolik lip taktujes grafarnu? mam strach, ze kdyz tam dam ten ZALMAN, tak se me budou prehrivat pamet. cipy na grafarne!Citace:
Asi takhle... Gk mam na porad defaultu, vykon mi bohate staci, ale i tak to celkem hreje dost... Jestli to chces na tu Asusku 5900 tak tam bych radsi nechal o co mas.. Prece jenom pisou ze od 5800ultra musi byt pouzit pridavny vetrak..
2Jirka_koffee: Ten pridavnej vetrak k tomu pridavaj ?
ee.. ten se musi dokoupit a neni nejlevnejsi.. presneji: neni o moc levnejsi nez samotnej pasiv (presne polovina jeho ceny), ale je k tomu ta Zalman rozctyrka- 2* 5v a 2* 12V... Me se ale mocnelibi a ofukovat to nemusim takze tak..Citace:
Původně odeslal Tomek
no ja ten velikej vetrak zalman mam taky doma, aji tu rozdvojku, skoda ze tam je 12 a 5V, me by se vic libylo 12 a 7VCitace:
Hmm.. kvuli tomu sem si koupil ten regulator taky od Zm :-)