Zostava moj podpis.RAM bezchybna otestovana Memtest.PC bezi bez problemov,stabilita 100%.Malu zahadu som si vsimol pred par dnami ked som do casu dal dva ventilatory Arctic pro TC 80mm a chcel som pozret v Biose jak rychlo sa tocia.Dam restart XP,pri poste Del ako obycajne a ono sa nic nedeje,cierny obraz,vlavo hore blika kurzor ??? .Ctrl+alt+del pri poste del a som v Biose.Lenze...idem do HW monitoru asi 5 sec ukazuje otacky,teploty atd a naraz zmrznutie.Vyskocit z Biosu sa da zase len cez ctr+alt+del.PC normalne nabehne a ide si ako bys nic nedialo.Som z toho jelen.Doteraz mi to nerobila ani jedna verzia Biosu a mal som ich postupne vsetky od 1004 az po 1007.Zbehlo sa to vsetko v momente ked som menil staru plechovu skrinu s noname zdrojom za chieftec a fortron,menil som Nforce driver 2.45 na 3.13 a pridaval tie dva fany.V case a zdroji problem nevidim,Bios som flashol spat 1006 a problem zostal,tak pricina by mala byt bud v tych 2 fanoch alebo Nforce 3.13 driveri.Nemal niekto nahodou podobny problem??