Dnes jsem si prinesl D1600 dodaneho z ProCA a je to MIRGA0337VPMW cili A0.
Pozor na to! Ted uz nezbyva nez chodit po kramech a vybirat :?
Printable View
Dnes jsem si prinesl D1600 dodaneho z ProCA a je to MIRGA0337VPMW cili A0.
Pozor na to! Ted uz nezbyva nez chodit po kramech a vybirat :?
Nechce se mi věřit, že by AMD ještě vyrábělo stará jádra. Jaké má CPUID ?
To urcite nie, ale mozu to byt stare "zvysky" - "nepodarky" s chybou v cache...Citace:
Původně odeslal Eagle
EDIT: az teraz som si vsimol tych "0337"... hmm, vie niekto, ci sa jedna o datum vyroby toho cipu samotneho, alebo celeho "package"... ???
tak tak ja byl vcera v Agemu (pres celou Prahu) a i kdyz jsem se jich den predem ptal jestli maji 1.6 B, tak meli acko...nez jsem to vzal, tak jsem si to prohlidl..vratil jim to a dostal penize zpet...ten technik ani nevedel, ze existuji A a B...
EDIT: jo a prej CC nakupujou od stejnyho distributora, takze budou mit asi taky A... :evil:
podle aidy mam taky a (ten druhy pc v podpise).....
Spis vyroba toho cisla... Maji tam aktualni datum... Jenom zmenijou A na M a misto Athlon XP tam mrskonou Duron...Citace:
Původně odeslal sisi
Mám taky Ačko! :-( z Czechcomputeru.
2PhoB: Na kolik ti jde přetočit?
To PC bylo urcene do kanclu.Citace:
Původně odeslal R@ZOR
Ja ho vubec netaktoval, musel jsem PC pres vikend postavit, vlastne jen sobota vecer + nedele. Navic jsem mel obravske problemi ho vubec dostat na tech 1600, pac s tema pametma(PMI 400) mi nechtela deska bootovat na 133 ale pouze na 100. Nakonec jsem to vyresil....na OC uz nezbyl cas, ikdyz chladic tam byl dobrej, ten lejlepsi "klasickej" CM.