Mam ti4200 Paměti hynix 3.6 ns ja jste je chladily ?????????????
Printable View
Mam ti4200 Paměti hynix 3.6 ns ja jste je chladily ?????????????
Citace:
Původně odeslal AceUnihocD43
Rozrezat pasiv,do rohu kapku sek. lepidla a zbytek pasta :wink:
At zije search...... :evil:
Zdar spyker mohl bys tam dat fotky ty grafarny s pasivama na pametich a napsat presne ja se tam pridelavaj a kde je sehnat??????????? :oops:
Mno,ja osobne je tam nemam,pac moje ramky fakt mco netopej,i po 3hodkach na nich prost fpohode udrzim...Citace:
Ale,pasiv,mrkni po bazarech,nakej starej ,klidne z 486,PI,PIII,cim vetsi tim teoreticky lepsi.)Mno,pak sezen nakou teplovodivou pastu,natlepta na ramky a do rohu malinky kapicky sekundoveho lepidla,pripletlepnout ten nareznaj pasiv a mas to:)BTW:Ten search tady fakt je:)
Jo dik za odpoved (ten sekundak do rohu na pameti ???????) ja mam modem a v tom hledani je toho hafo :?
Mno,ale pak to asi nesundas,takze problem pri reklamaci,no,jasny,na pameti,nebo i na pasiv,to je jedno :wink:Citace:
Dik a kolik ty teplovodiví pasty tam mam dat sorry ze se furt na neco ptam jak ..... :oops:
:-) spise mene nez vice... znam lidi co ji tam navali az az... v podstate jen aby bylo videt ze tam je takovy povlak te pasty jak na pameti tak na pasivu a naplacnout to nasebe pokud si tam dal spravne mnozstvi tak pasiv bude drzest sam a prebytecna pasta nevytece boke´m...Citace: