VIA jde do toho !!!!!
Dual pro K7 !
Uf..... to jsem na to zvedavy ...... :-))))
http://www.theinquirer.net/?article=12678
Printable View
VIA jde do toho !!!!!
Dual pro K7 !
Uf..... to jsem na to zvedavy ...... :-))))
http://www.theinquirer.net/?article=12678
Výroba Q4 03
Jsem zvědav o kolik bude rychlejší než KT600 :wink:
JJ uz ABIT predstavil dosku..s tymto chipsetom. No uvidime..na test ju urcite chcem.
Hmmm ???? Gabo, kdes ji videl ??? Na strankach Abitu nic neni, hod link ???? Dik....
Kua preco niekto neurobi aspon 666FSB cipset aby sa ten dual aj niako vyuzil.
safra aj s lamami.
Asi preto, že to nie je také jednoduché... :wink:Citace:
Původně odeslal mino
Inak, to by bola ďábelská rýchlosť tej FSB... :wink:
AMD nemá fyzicky FSB/4 ako Intel a 333MHz má už asi dosť konštrukčných limitov, ktoré sa nedajú len tak jednoducho obísť...
BTW, aj tak nie sú také RAMky, tak zatiaľ na čo...
Tak uz je deska i od Solteku (SL-KT880E-RL) a dneska by mel desku ohlasit Epox (EP-8VTA).
To sem zvedavej jak se VIA ukaze.
Soltek:
http://www.xbitlabs.com/news/mainboa...201084840.html
no preto ze by si mohol mat dual chanel DDR333 synchronne.Citace:
Původně odeslal LtK
a nevrav ze je to prilis vysoka rychlost, ked terajsie i875 zvladaju 300 MHz.
keby sa xcelo da sa sechno. :wink:
BTW dual chiset na AMD ma vyznam akorat ked je integrovana grafa, inak je to haluz.
i875 zvláda 300MHz FSB, ale nie oficiálne... A nie na každej doske...Citace:
Původně odeslal mino
A takmer určite na takej rýchlosti nejde nikomu s RAMkami na synchro...
RAMky na 333MHz, t.j. DDR666 sa dávajú iba do grafík, bežne ich teda nevidieť... Pri takej rýchlosti už minimálne musíš pozerať na dĺžku zbernice...
A netuším ako by si na 666FSB(333MHz) mohol mať RAMky DDR333(166MHz) synchro... A ani keby to zapisovalo/čítalo na striedačku, tak to výkon DDR666 nebude mať...
Je to KV7-2, neoficiální specifikace se po Internetu pohybují asi dva měsíce.Citace:
Původně odeslal svaca
JJ ten odkaz som mal od Eagla diky :)
Jenom by mě zajímalo, jestli má tadle nová tak nadějná čipová sada taky ještě pořád děličky, nebo uš konečně AGP/PCI lock....
prosim at je to se zamkem :cry: jinak doufam ze VIA konecne trhne nVidii ;DCitace:
Původně odeslal Kill All
Tak čo bude s tou doskou od Epoxu volačo alebo sa mam pozreť po volačom inom. Nevie náhodou o tom niekdo niečo.Citace:
Původně odeslal baros
...no mozno sa mozes popozerat po ohlasenej chipsetovej sade KT890 :wink:Citace:
Původně odeslal Martin1
akorat, ze KT890 ma byt pro AMD64 :wink:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Ja som myslel či niekdo nevie kedy to ma visť. (Či to bude do 2-3 mesiacov).Alebo či mam kupiť Nforce2 rovno.
no ja na KT880ku cekam ze si upgrejdnu starickej KT333 za podminek ze bude mit aspon obstojnou Specifikaci:
6x PCI
4x 184-pin DIMM
4 x ATA133
2 x SATA, RAID0
1xIEEE1394
2x USB2.0 connector
LAN
ATX
Overclocking Only.Nejlepe:Asus,Abit,MSI,Epox,Gigabite,Aopen
no tech USB tam bude aspon 6 neli 8 ;DCitace:
Původně odeslal DJ
Zamek nebude... Ani delicka 1/7... Ale kdovi jak to bude s instrukcni sadou, treba vazne bude stat za to.Citace:
Původně odeslal vogo
A aby VIA predbihala nVidii ve vykonu je zbytecne prani, at si je to klidne o 1-5% pomalejsi, hlavne at je to stabilnejsi a povedenejsi... :-)
a hlavne at sou ty boardy za dobrou cenu
Taky bych rád aby to bylo opravdu kvalitní :wink: poslední kousky z dlouholetý technologie bývaj vždycky nejlepší koupě ;D
jajajajajj tak to nemá cenu o tejdle mršce ani uvažovat, ale je pravda na co se párat s LOCKEM, když je to prej poslední čipset pro sA... (od VIA nebo VII??? to je jedno :) )každopádně bych se na ní asi za těchdle podmínek vykašlal a šel do nforsky... jinak pokud uš teď je v singlu skoro stejně rychlá jako nfoska tak bude v dualu tak o 10% výkonější... teda podle toho co odhaduju já, ale stejně si to u mě s tim AGP/PCI lockem potento..... tamto :)Citace:
Původně odeslal Dawe
At to dopadne jakkoliv,uz se na to pekelne tesím :D ,sice asi nebudu prvním kupujícím,ale i nejaké ty testy uspokojí :lol:
Porovnani Nforce2 vs. KT880
http://www20.tomshardware.com/mother...308/index.html