tak už tu mam FX 5200 (Asus) Ti 4200 už jsem nesehnal :-( ale když už je tohle.. tak jakej je nejlepší sehnatelnej větráček nebo nějaký vodní chlazení?? :?:
Printable View
tak už tu mam FX 5200 (Asus) Ti 4200 už jsem nesehnal :-( ale když už je tohle.. tak jakej je nejlepší sehnatelnej větráček nebo nějaký vodní chlazení?? :?:
ježiš to je hrozný já místo cooling napíšu colling.. ach jo... :roll:
Post muzes editovat :wink: Nejelpsi budes mit,kdyz tam das pasiv z treba z naketo titana TTC-3DB a na to hodis 80vetrak:)Citace:
Původně odeslal lmarky
Ale vodní clazení by bylo výkonnější ne?? btw: jakej je nejlepší českej distributor vod. chl.??Citace:
Původně odeslal SPYKER
No bylo,ale taky pracnejsi a drazsi :wink:Citace:
Původně odeslal lmarky
Pro výkon cokoliv.. nějaký mi doporuč.. hlavně, aby byly výkonnější než vzduch. chlazení :-)Citace:
Původně odeslal SPYKER
Nevím, jestli se na tuhle kartu vodní chlazení vyplatí.Mám FX od Inna a na pasivu přidělanej větrák - default 250/400 - oc. 281/551. Víc jsem z toho nedostal a i kdybych chladil vodou, tak už by to asi o moc lepší nebylo (aby se vyplatilo dělat to vodní chlazení).Nevím, viděl jsem test kde tuhle kartu taktli na 307/580 jenom s větrákem, mně se tyhle hodnoty nedaří :? .
No já mam Asus V9520TD taky 250/400 tak newimCitace:
Původně odeslal pitro
btw: čim to chladíš??Citace:
Původně odeslal pitro
Mno,vypaltilo nevyplatilo,kdybys udelal nejakej Vmod,tak by se i vodnik vyplatil,ale kdyz rikas pro vykon cokoli,proc sis kupoval FX5200?:)
2spyker: trefa! :mweheh:Citace:
Původně odeslal SPYKER
2Imarky: vodnika neni potreba na tuhle kartu, protoze potencial vodnika timhle jadrem nevyuzijes - jinymi slovy, stejne dobrej a levnejsi bude nejaky chladic vga :wink:
Pro výkon cokoliv kromě peněz :lol:Citace:
Původně odeslal SPYKER
Tak v tom pripade se vyser na vodnika a dej tam starej pasiv + vetrone za 150 :wink:Citace:
Původně odeslal lmarky
A co takovejhle TITAN MAJESTY TTC-M1AB na PIII ?? http://www.chladice.cz/Citace:
Původně odeslal SPYKER
Pro vykon cokoli, a kupis si najlacnejsiu kartu - z ktorej vykon nikdy nedostanes.
Ten vodnik by ta vysiel viac ako cela FX5200-vka...
Tak uz ho nechte panove, treba ji dostal darem. ;D
Jinak souhlasim vodnik na teto karte bude absolutne k nicemu...
Trefa! ;DCitace:
Původně odeslal Dawe
Citace:
Původně odeslal lmarky
tak se jí zbav a kup si radši GF3, nebo jí za ní s někym vyměn :wink:
Na svethardware se jim z několika FX podařilo vytáhnout 500MHz jádro to jsou asi nejlepší OC na světě :lol: . Nevim co to mělo znamenat, ale prej MSI FX5200 v pohodě 500/486 Mhz. Je to tady: http://www.svethardware.cz/art.jsp?d...256D9B00477EEC . Jinak INOVision FX5200 v poho na 413/454. Tak to fakt nechápu.Citace:
Původně odeslal pitro
To je kravina,dyk by to bylo pretakteny o 100% :roll:Citace:
Původně odeslal faborsky
To je chlazený v mrazáku, ne?? :lol:Citace:
Původně odeslal faborsky
No to je, ale chyba to asi není, když to píšou všude. Dokonce tam maj někde napsaný že ji přetaktovali o 100%. Nejzajímavější je že o dost (150Mhz) dali skoro všechny skoro FXka. To mi nějak neleze do hlavy!
mno spíš to zní jako pěkná kravina (BTW o svethardware.cz si nědělám iluze) a dost pochybuju o stabilitě takhle přetaktovaný karty. Je to podobná situace jako u GF4MX440,která šla taky velmi vysoko taktovat,výš než full GF4 a stejně jí to nebylo nic platný. Mimochodem je ta FX5200 na tom výkonově podobně jako GF4MX440.
Dokonce na CzechComputer.cz píšou u FX5200 něco jako "...sice může nabídnout dvojnásobný výkon MX440, alekvůli podpoře DX9...."Citace:
Původně odeslal Over
tyblaho tys kupil misto Gf4Ti4200 FX5200 :o
nevim nevim jestli si udelal dobre.--