Konecne nove DNA
http://download.guru3d.com/pafiledb....on=file&id=700 :)
uvideme co su zac :-)
Printable View
Konecne nove DNA
http://download.guru3d.com/pafiledb....on=file&id=700 :)
uvideme co su zac :-)
:evil: chyby pri hrach
:roll: pokles vykonu v 3dmarku03 o 70bodov
??? pri instalacii pyta Direct 9 ktory uz mam nainstaloveny !!
.... ted sem stah "a"ckovou verzi .. nekdo to musite vyzkouset, pac to lita neskutecnym zpusobem, rek bych ze vic nez u 3.8 neutralu 8-) .. fakt masakr, pokud sem nechyt nakyho zrychlenyho vira ;D
Taky stahuju tu a-verzi....
Najdete ji tady http://www.dna-drivers.nl/viewtopic....e55af0cf995c9f
Mne sa konecne podarilo naistalovat ovladace novsie ako catalysty 3.4, ale pri zatazeni gpu mi to pada, takze DNA nic moc. Este vyskusam Omegy.
tak toho vira sme asi chytli spolu ;D uz sem to votestil a padnul muj rekord v 3DMarku03, a to nebyla karta vytocena na maximum - jenom 365/297 ;DCitace:
Původně odeslal : PRASoR :
Takze naky cisla:
3DMark03: 4051
3DMark2001SE: 11551
UT2003 Flyby: 146,5 fps
UT2003 Bootmatch: 54,8 fps
3DMarky na default, UT2003 1024x768 32bit
W2000 SP4, DNA 1.8.3.9a
takt 365/297 GPU/MEM
Tak tyhle ovladace jsou vazne neuveritelny. Je to trochu moc megarychly.
Vubec nestacim sledovat co se deje na monitoru ;D
.... presne tak 8-) .. nestiham parit UTcko ;D .. jeden by ani neveril, ze sou zalozeny na 3.9kach ....
sem docela zvedavej, co bych z ty karty vytah, kdybych nemel tak zku*****j procak :?... nechcete mi nekdo darovat nakyho beckovyho t-breda ??? nejlip i s chladicem ;D
kterej vořešprut vydal tydle ovladače, jak se mám kurňa trefit do neněkoho,
když tak brutálně lítá, prasore nechceš mi už konečně půčit tu krysu. ;D :evil: 8-) :lol:
.... ty bys mi ji pak urcite nechtel vratit :wink: ;D .. ale problémy se trefovat mam i s MX500 krysou ;D .. tyhle vovladace sou fakt prasopal ze fsech nejvic .. navic zkousel sem ty 3.10bety, nejsou spatny, ale zrejme budou vopravovat hlavne ten bugos v call of duty .. tohle lita jinac 8-)
tak sem je dal na fresh win2003server....omg ....je to hukot...nekdo si s tim bud pohral...nebo mel zivotni haluz:-)
Takze sice me to lita jako namr...y ale ted me to pekne rozesralo Win pac kdyz chci spustit OS tak se me to vzdy kdyz uz to chce naskocit restartuje.
Takze se budu muset vratit asi k normal 3.9 :evil:
radeon 7500 mobility to asi nerozbeha co??? :?
zatial idem na neutraloch 3.8catalyst :-)
Ja mám DNAčka na Radeone 7500 a ide to pekne. Ešte som ich nemal čas otestiť 8-)
ja som myslel grafku v notebooku ati M7, cize mobility radeon 7500 ci to rozbeha s tymito driverami??? :?
Skús :-)Citace:
Původně odeslal MK2
hmmm, nechce sa mi radsej v zozname podporovanych kariet som take nic nenasiel ako moja grafa, a zvysilo to vykon na radeon 7500?
Ani nie, ale aspoň mi tak už neblbnú niektoré hry (Halo, Call Of Duty,...).Citace:
Původně odeslal MK2
Má to cenu instalovat. Myslíte jako že ty hry jsou tak rychlý že jsou potom nehratelný. Já myslel že budou akorát třeba plynulejší když nastavím třeba vyšší rozlišení na max. detaily.
kasli na to uz vychadzaju cat .. 3.10 .....
Spíš 4.0, ne?Citace:
Původně odeslal Champion
nie nebudu 4 budu 3.10 ..... uvidime co to bude zac :-)
a kdy??nic nevim...
thx
btw.tadle verze D.N.A prvni co sedly napoprve a ani jeden problem...ale zas na cerstvou instalaci...to udela taky hodne imho...