Windows98 nejde vypnout, zůstává viset LOGO.
Musí se vypnout natvrdo, což při následném startu aktivuje Scanreg a opravu. Při restartu proběhne vše bez problému. Když při vypínání restartem, vypnu počítač podržením tlačítka a to v bodě po zmizení Loga, tak se to vypne korektně. Objevilo se mi to nepravidelně asi před měsícem. Zkoušel jsem hledat podle nápovědy Windows, ale nepomohlo to. Zjistil jsem, že to dělá občas i na jiných počítačích. Nevite někdo jak na to ?
Děkuji
Re: Windows98 nejde vypnout, zůstává viset LOGO.
Citace:
Původně odeslal Skornik
Musí se vypnout natvrdo, což při následném startu aktivuje Scanreg a opravu. Při restartu proběhne vše bez problému. Když při vypínání restartem, vypnu počítač podržením tlačítka a to v bodě po zmizení Loga, tak se to vypne korektně. Objevilo se mi to nepravidelně asi před měsícem.
To se mi tu stava bezne (tu vice tu mene) na nekolika z 10ti kompech. Ale hlavu si z toho nedelam, protoze jde videt, ze je to hardwarem. Mame tu nekolik typu a ty problemove jsou postavene stejne. Jsou to proste shity :) Nerikam to jako urazku tveho kompu, ale nejake spojeni s hardwarem to bude.
Jak tady Ondrowicz psal o nejakem patchi, tak mam dojem, ze po tom, co jsem je "projel" win update, tak to dela min.
Citace:
Původně odeslal Skornik
Zkoušel jsem hledat podle nápovědy Windows, ale nepomohlo to.
Hihi :) Dobry joke.