mám v win XP problémy s tímhle soundblasterem, zřejmě ty drivery co nahrál win jsou k ničemu a nevim kde se daj stáhnout nové?
Printable View
mám v win XP problémy s tímhle soundblasterem, zřejmě ty drivery co nahrál win jsou k ničemu a nevim kde se daj stáhnout nové?
Tak asi na creative.com :roll: Skus reinstallovat windows.
...podivej se na kartu a zjisti si typ (na cipu nebo na desce) a stahni ovladace, pokud mas CT4700 jako ja, nebudou ti hrat zadni repraky :(Citace:
Původně odeslal Snorri
Zkus XPčkám vnutit ovladače pro Win 2000. Osobně vyzkoušeno na Soudblaster 128 PCI. Funguje v pohodě. Koukni na kartu, co je na ní za popis a podle toho sosni ovladač na netu (http://www.soundblaster.com/).
Na druhem PC mam WinXP a je tam SB128...ovladace primo z WinXP behaj bez problemu... :)
nahnal jsem tam ty drivery pro win 2000 a už to fach ale mam problemy s AC97 kdys na ni neco spustim tak jse to sekne ??? , no proste system :roll:
už to hledam
ja mam typ ct4700 (cip 5506) s vystupem na 4 repro (dneska se to prodava jako sb 4.1) a xpcka to kupodivu chytly a dokonce to i hralo! bohuzel ne tak jak bych si pral, bez zadnich repraku! w2k ovladace mi nesezerou!!! co mam delat? z creativu mi napsali ze pro ni nejsou a nebudou ovladace s podporou zadnich repraku a ze mam pouzit xp ovladace!!!Citace:
Původně odeslal Tom