Mam asi zamknutyho bartona (nemuzu menit nasobic), MSI KT6 delta, 512MB DDR400 a nemuzu ani zvysit FSB :-( . kdyz to dam ze 166 na 170 tak se to hned kousne :eek: . Nevite nekdo v cem muze bejt problem ??? Diky
Printable View
Mam asi zamknutyho bartona (nemuzu menit nasobic), MSI KT6 delta, 512MB DDR400 a nemuzu ani zvysit FSB :-( . kdyz to dam ze 166 na 170 tak se to hned kousne :eek: . Nevite nekdo v cem muze bejt problem ??? Diky
Možná je zamčenej jako je tu už někde psáno.
Mrkni se na procák jestli jsou v pohodě můstky L1,nebo jestli jsou přepálené........pak smůla.....-zatím.
Mustky sou OK :lol: nemuzu zmenit nasobic(11x) ani zvysit FSB ??? :eek: :-(
Ze by neslo 170 se mi nezda ... zkus to rovnou na 200 a pridat trochu stavy, treba to nabehne ... :?
ked ches menit FSB musis mu pridat na Vcore aspon 1,65V :!:
a preto sa asi zasekol !! a Latenci na 2,5
Zkousel sem FSB 200, 190, 180, 175, 170 a nic. Vcore sem zvysoval az do 1,725. Nenabehne to dokonce ani na 168 :oops: . ??? Zkousel sem prohodit desku za MSI KT4 ultra a slo to do 180. Kdyz sem to dal na 190, tak se posraly windows a musel sem reinstalovat. :-(
není to spíš nějakou komponentou, která je citlivá na tvé zvyšování?
asi je doska na pi.........ču!!
asi máme pravdu oba dva. deska co má, mu to nějak nezvládne. s tou "lepší" zn. MSI to vytáhnul na 190 a taky mu to vyplyvlo.. už to bylo dost vysoké FSB a nějaká komponenta mu to nezvládla...Citace:
Původně odeslal Champion
měl bys to zkoušet, co je tam tak citlivé..
Tipol by som to na chybnu dosku, alebo pamete. Este je tu jedna moznost, poskodene jadro, ale radsej nemalujem certa na zed.
A jak zjistim kterou komponentou to je ??? Vsechno je novy a mam este moznost si nechat "starou" desku (MSI KT4 Ultra). Slo to s ni aspon trochu pretaktovat(FSB 180), ale stejne nic moc . Chtel bych se dostal na FSB 200. A v tyhle novy desce (MSI KT6 delta) mi nefunguje Hercules 9600pro AGP 8x. Musim to mit na AGP 4x :-( , jinak se to kouse. Co myslite, kterou desku si mam nechat ? ???
zkus to dát v biosu vše na bezpečné nastavení.. z toho pak vycházej. vyber všechny pci karty, které můžeš a zkus to zvednout... a pročpak ti nejde grafika?
V BIOSu mam bezpecne nastaveni a PCI mam akorat SB. nenabehne to kdyz nastavim FSB vic nez 166 (uz pri 168) :eek: . S tou grafikou taky nevim, musim to mit na AGP 4x a v 3dmarku mam jenom 12100b :-o . V KT4 ultra to funguje v pohode
deska je sice velkej shit.. ale ze by na ni nejel barton na default.. toe i na KT6 Deltu moc dovokee
No nejde Ti poriadne ani grafika, ani CPU - tak by som povedal, že je lepšie sa ten novej dosky zbaviť. A kúpiť nejakú inú, lepšiu... :idea:
No, tak koukám, že tu jste všichni vedle jak ta jedle. U KT600 všeobecně jsou známy problémy s Radeonem9600PRO, který na tomto chipsetu prostě dělá hroznou paseku (problémy byly všeobecně s ATI kartama na KT chipsetech už dlouho, ale poněkud jiného ražení, viz Via latency patch).
Napiš všechny komponenty co máš v počítači, takhle víme kulový a jenom se tu budeme dohadovat o nesmyslech. Až to napíšeš, můžeme dělat závěry :!:
Ohledně tvrzení zamčeného Bartona: je to možné ale nepravděpodobné, sice nebude moci měnit multiplikátor, ale zvyšování FSB by to vadit nemělo.
Uz mi funguje AGP 8x ;D , vyresily to Catalysty 3.4. Funguje mi to dokonce s FSB 200 :lol: (musel sem zvednout v BIOSu VLink Voltage na 2.7V), ale sandra mi ukazuje PCI 40MHz a AGP 80MHz :-( .S FSB 201 uz to nenabehne. Pri kolika FSB se prepne delicka PCI a AGP, aby to jelo 33 a 66MHz ?? ??? Diky
Uz mi funguje AGP 8x ;D , vyresily to Catalysty 3.4. Funguje mi to dokonce s FSB 200 :lol: (musel sem zvednout v BIOSu VLink Voltage na 2.7V), ale sandra mi ukazuje PCI 40MHz a AGP 80MHz :-( .S FSB 201 uz to nenabehne. Pri kolika FSB se prepne delicka PCI a AGP, aby to jelo 33 a 66MHz ?? ??? Diky
:o tak to je divne zatim sem si myslel ze VSECHNY bartony jdou celkem dobre takti.. ale jak vidim tak ne..Citace:
Původně odeslal Kena
Jeste ze me jo :-)